Skip to content

Pohjola Rakennukselta uusia koteja Nokian keskustaan – Asunto Oy Nokian Tuuliharju nyt ennakkomarkkinoinnissa

12.11.2021

Pohjola Rakennus on aloittanut Nokian keskustaan rakennettavan Asunto Oy Nokian Tuuliharjun ennakkomarkkinoinnin. Tuuliharju nousee seitsemän kerroksen korkeuteen ja pitää sisällään yhteensä 39 uutta kotia.

Asunto Oy Nokian Tuuliharju sijaitsee aivan Nokian ydinkeskustan tuntumassa Poutunpuiston ja uimahallin vieressä. Tuuliharjun 39 uuden kodin suunnittelussa on panostettu etenkin toimiviin pohjaratkaisuihin sekä valoisan raikkaaseen yleisilmeeseen. Käytännölliset kodit tarjoavat vaihtoehtoja niin pienempää kotia etsiville kuin isompaa perheasuntoakin kaipaaville. Myös sijainti mahdollistaa arjen sujuvuuden palveluineen – vauhdilla kehittyvä Nokian keskusta-alue tarjoaa asukkailleen elinvoimaisen asuinalueen, jossa voi nauttia keskusta-asumisen parhaista puolista.

Tuuliharjun kodit ovat hillityn tyylikkäitä. Kodeissa on kaunis tammiparketti ja kylpyhuoneissa jalkoja hellii lattialämmitys. Keittiöt on varusteltu laadukkaasti ja niistä löytyvät astianpesukone, kestävät laminaattitasot, kalusteuuni sekä keraaminen liesitaso. Kaikissa kodeissa on myös lasitettu parveke, ja ylimmistä kerroksista avautuvat ihasteltaviksi upeat puistomaisemat. Suurimmassa osassa kodeista on myös ikioma sauna, jossa voi nauttia rentouttavien löylyjen lämmöstä. Autopaikkoja Tuuliharjun asukkaat voivat vuokrata läheisen pysäköintiyhtiön autokannelta. Niitä on varattu Tuuliharjun asukkaiden käyttöön yhteensä 19 paikkaa. Näiden lisäksi viereisellä tontilla on yksi vuokrattava autopaikka.

Nokialla pääsee nauttimaan vanhan teollisuuskaupungin kotoisasta ilmapiiristä ja monipuolisista palveluista. Kotikortteli tarjoaa Tuuliharjun asukkaille myös erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja erilaisiin harrastuksiin. Viereisessä Poutunpuistossa järjestetään kesäisin muun muassa ryhmäliikuntaa ja puistokonsertteja. Läheltä löytyvät myös Sarpatinharjun lenkkipolut, eikä golfkentällekään ole pitkä matka. Aivan naapurissa palvelee uimahalli, ja läheltä löytyvät niin hiihtoladut kuin jäähallikin. Kulttuurinnälkäisiä ilahduttaa Nokian Työväenteatteri alle kilometrin päässä.

Peruspalvelut ruokakauppoineen löytyvät kävelyetäisyydeltä, ja Tampereelle pääsee lähijunalla alle 15 minuutissa. Omalla autollakin matka taittuu hetkessä. Nokian keskusta uudistuu vauhdilla yhdistäen ydinkeskustan, asemanseudun ja Yrittäjäkadun alueen elinvoimaiseksi kohtaamispaikaksi, jossa viihtyvät sekä nokialaiset että alueella vierailevat.

Tuuliharjun arvioitu valmistuminen on alkukesän 2023 aikana.

tutustu tuuliharjun koteihin

Lisätiedot:

Erkki Ikonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 539 7068, erkki.ikonen@pohjolarakennus.fi

Jyrki Vuorinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 0400 358 478, jyrki.vuorinen@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 290 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.