Skip to content

Asunto Oy Nokian Tuuliharju

Tuuliharjunkatu 6, 37100 Nokia

myynnissä

Valmistunut5/2023

10% alennus ja 3000 € kalustelahjakortti

Tarjoamme nyt Tuuliharjun viimeisten kotien ostajille 10% alennuksen ja mukaan 3000 euron lahjakortin uusien kalusteiden hankintaa varten.

Kysy lisää asuntomyynniltämme!

Katso vapaat kodit

Ota yhteyttä

Tuuliharjun faktat

7 kerrosta
39 kotia
1h+kt – 3h+kt+s
25.0 – 75.0 m²
20 vuokrattavaa autopaikkaa
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Tervetuloa huolettoman keskusta-asumisen äärelle

Nokian paraatipaikalle, aivan ydinkeskustan tuntumaan, nousee 7-kerroksinen Asunto Oy Nokian Tuuliharju. Uusi on aina uusi, ja huoletonta asumista on luvassa vuosiksi eteenpäin, kiitos A-energialuokan.

Täällä eivät paina huolet lumitöistä tai tulevista remonteista, joten voit keskittyä oleelliseen: hyvään elämään. Tuuliharju rakentuu Poutunpuiston ja uimahallin viereen, joten uutuuden lisäksi tarjolla on koteja ihanilla puistonäkymillä. Ja aivan vieressä on vauhdilla kehittyvä Nokian keskusta-alue – se tarjoaa asukkailleen elävän ja elinvoimaisen asuinalueen, jossa saat nauttia keskusta-asumisen parhaista puolista ilman, että viihtyvyys kärsii suurkaupungin melskeestä.

Uuden korttelin viimeistelevä talo

Tuuliharju on viimeisenä valmistuva talo entisen S-marketin tontille rakennettavaan kortteliin. Tuuliharjua aiemmin valmistuvat Välikadun puoleinen 7-kerroksinen rakennus, johon tulee mm. päiväkoti sekä toukokuussa 2022 valmistuva 13-kerroksinen Puisto-Estradi. Tuuliharjun asukkaat pääsevät siis nauttimaan valmiin korttelin helposta elämästä.

Kotiin on kiva tulla

Pohjola Rakennuksen rakentama Tuuliharju tuo Nokialle 39 huolella suunniteltua kotia, joista löytyy sopiva jokaiseen elämäntilanteeseen. Etsitpä sitten kompaktia yksiötä tai isompaa perheasuntoa, löydät sen Tuuliharjusta. Kotien suunnittelussa on panostettu toimiviin pohjaratkaisuihin, arjen sujuvuuteen ja raikkaaseen yleisilmeeseen. Etenkin ylimmän kerroksen asukkaita hemmotellaan Poutunpuistoon avautuvilla puistomaisemilla. Tuuliharjuun on helppo kotiutua, sillä hyväpohjaisista ja viihtyisistä kodeista löytyy jokaiselle juuri se oikea. Kotien huonemäärät vaihtelevat yhdestä kolmeen, ja ne jatkuvat lasitetun parvekkeen puolelle. Suurimmassa osassa kodeista on oma sauna, jossa on kiireisen päivän jälkeen ihana rentoutua ja nauttia pehmeistä löylyistä.

Sinun näköisesi koti

Tuuliharjun kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi enemmän omannäköisesi. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten talon henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia yhdistelemällä eri pintamateriaaleja. Tutustu materiaaliesitteeseen ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin muutostyömahdollisuuksiimme:

Lue lisää

Puistoelämää paraatipaikalla

Nokian Tuuliharju sijaitsee aivan Nokian ytimessä ja tarjoaa hyvät lähtökohdat mukavalle kaupunkielämälle. Turvallinen ja viihtyisä piha vieressä luo loistavat puitteet pihaleikeille ja mukavalle oleilulle omassa pihapiirissä. Vaihtelua kotipihaan tuo tien toiselta puolelta löytyvä Poutunpuisto, joka toimii koko alueen yhteisenä urbaanina olohuoneena.

Tontti

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon. Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Tuuliharjun esitteen sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai ottaa suoraan yhteyttä asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla