Skip to content

Pohjola Rakennukselta uusia koteja Jyväskylään – Asunto Oy Jyväskylän Nurmikaunokki on nyt ennakkomarkkinoinnissa

29.10.2021

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Jyväskylän Kypärämäen alueelle rakennettavan asuntokohteen Asunto Oy Jyväskylän Nurmikaunokin ennakkomarkkinoinnin. Pieni, nelikerroksinen Nurmikaunokki on omakotitaloalueen ainoa kerrostalohanke. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesällä 2023.

Asunto Oy Jyväskylän Nurmikaunokki pitää sisällään 34 avaraa ja vaaleilla pintamateriaaleilla varustettua kotia, jotka rakentuvat neljään kerrokseen. Monipuolisen huoneistojakauman ansiosta Nurmikaunokista löytyy koti niin pientä yksiötä etsivälle, kuin lapsiperheillekin. Nurmikaunokki sijaitsee Kypärätien ja Vesangantien risteyksessä rauhallisella omakotitaloalueella, joka on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Läheltä löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ja Jyväskylän keskustaan ajaa alle 10 minuutissa. Kulkuyhteydet ovat hyvät niin pyörällä, julkisilla kulkuneuvoilla, autolla kuin kävellenkin.

Nurmikaunokin kodit ovat avaria ja etenkin pohjaratkaisuissa on mietitty käytännöllisyyttä ja arjen sujuvuutta. Myös materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Avokeittiöt yhdistävät keittiön ja olohuoneen yhtenäiseksi tilaksi. Osassa koteja keittiö on puolestaan näppärästi nurkan takana. Yhtä terassikotia lukuun ottamatta kodeissa on ranskalaiset tai lasitetut parvekkeet. Energiatehokas kaukolämpö pitää lattialämmityksen ansiosta kodit miellyttävän lämpimänä ilman pölyä kerääviä pattereita. Osassa asuntoja asumismukavuutta lisää myös oma sauna rentouttavine löylyineen.

Valinnaisella vuokratontilla sijaitsevasta pienestä ja rauhallisesta taloyhtiöstä löytyy hissi, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, leikkialue ja pihalle sijoitettavat viljelylaatikot. Sen lisäksi taloyhtiöllä on käytössään yhteinen grillipaikka. Nurmikaunokissa on yhteensä 21 autopaikkaa – autopaikkaosakkeista 15 löytyy autokatoksesta ja kuusi pihalta. Autopaikat on varustettu niin lämpötolpilla kuin sähköauton latausmahdollisuudella.

Kypärämäen ja Köhniön puutarhakaupungin eriväriset ja -kokoiset omakotitalot ovat yksi alueen pidetyimmistä ominaispiirteistä. Viehättävä alue rintamamiestaloineen ja puutarhoineen on ihanteellinen paikka asua ja Nurmikaunokki tuleekin olemaan alueen ainoa kerrostalo. Alueella on palveluiden lisäksi myös loistavat liikuntamahdollisuudet valaistuine latuineen ja lenkkipolkuineen. Kypärämäen liikuntapuisto sijaitsee vain reilun kilometrin päässä Nurmikaunokista ja lähimmälle kuntosalille on ainoastaan puoli kilometriä matkaa.

Tutustu Nurmikaunokin koteihin

Lisätiedot:

Veli-Pekka Into, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 044 421 0338, veli-pekka.into@pohjolarakennus.fi

Maarit Rauhanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntikoordinaattori, 044 421 0479, maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi


Pohjola Rakennus Oy Suomi
on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 290 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.