Skip to content

Pohjola Rakennukselta Tampereen Kalevaan jälleen uusia koteja – Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Pihlaja nyt ennakkomarkkinoinnissa

08.04.2022

Pohjola Rakennus Oy Suomi on käynnistänyt Tampereen Puisto-Kalevaan seuraavaksi nousevan kohteensa, Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Pihlajan ennakkomarkkinoinnin. Seitsemänkerroksinen Pihlaja on viimeinen Pohjola Rakennuksen Puisto-Kalevaan rakennettavista uusista asuinkerrostaloista ja sen arvioitu valmistuminen on loppusyksyn 2023 aikana.

Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Pihlaja nousee vehreän puistomaiseman syleilyyn Tampereen Kalevaan, joka on ollut jo vuosia yksi Tampereen suosituimmista asuinalueista. Pihlaja tarjoaa erinomaiset puitteet modernille kaupunkiasujalle, jolle on tärkeää, että koti sijaitsee niin toimivien palveluiden kuin kulkuyhteyksienkin äärellä. Rauhallinen Pihlaja, sekä muut alueelle rakennettavat uudiskerrostalot muodostavat idyllisen naapuruston, joka kunnioittaa alueen puistomaisuutta.

Pihlaja koostuu 64 uudesta kodista, joita yhdistää ajaton ja seesteinen tunnelma. Jokaisessa kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä koko kodin kattava lattialämmitys. Asuntojen pohjaratkaisut ovat keränneet kiitosta, ja valoisia ja moderneja koteja onkin tarjolla monenlaisiin asumisen tarpeisiin. Pihlajasta löytyy näppäriä yksiöitä, avaria kaksioita ja kolmioita sekä pari upeaa loft-huoneistoa.

Kaikki Pihlajan kodit on varustettu joko parvekkeella tai terassilla, ja osassa kodeista on myös ikioma sauna. Suuret ikkunat tuovat luonnonvalon ja lähellä olevan vehreyden osaksi kotia. Keittiö on käytännöllisen kotikokin unelma – niin varustetasoltaan kuin ulkonäöltäänkin. A-energialuokan talosta löytyvät myös ulkoiluväline-, lastenvaunu- sekä irtaimistovarastot. Varastotiloja voi myös ostaa lisää erillisinä osakkeina, kuten autopaikkojakin erillisestä parkkihalliyhtiöstä.

Tampereen Kalevan juuret juontavat 1950-luvulle, jolloin uusi asuinalue alkoi nousta peltojen ja tiilitehtaiden tilalle. Osa Kalevasta kuuluukin valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin. Nykyään Kaleva on Tampereen suositumpia asuinalueita loistavine palveluineen, harrastusmahdollisuuksineen ja liikenneyhteyksineen. Puisto-Kalevan Tuomi on osa laajempaa rakennuskokonaisuutta, sillä Pohjola Rakennus rakentaa alueelle yhteensä kuusi asuinkerrostaloa Tampereen kaupungin vuokratontille. Puisto-Kalevan Pihlajan arvioitu valmistuminen on loppusyksyn 2023 aikana.

Koko Puisto-Kalevan alueen arvioitu valmistuminen on vuonna 2025.

Tutustu Pihlajan koteihin

Lisätiedot:

Erkki Ikonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 539 7068, erkki.ikonen@pohjolarakennus.fi

Tiia Järvi, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 050 551 5222, tiia.jarvi@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.