Skip to content
Kodit | Tampere | Kaleva

Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Pihlaja

Ylämummo 9, 33540 Tampere

myynnissä

1 koti vapaana

Energialuokka: A2018

Valmistunut10/2023

Puisto-Kalevan Pihlajan faktat

7 kerrosta
64 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
26.5 – 114.0 m²
Kaupungin vuokratontti
Energialuokka A₂₀₁₈

Koti keskellä puistoidylliä

Kotiovelta suoraan puistoon astuessa vehreä maisema ympäröi joka puolella. Ennen kauppaan lähtöä on mukava istahtaa hetkeksi varjoon nauttimaan lintujen laulusta. Kiirekään ei ole, koska Puisto-Kalevasta on lyhyt matka niin kaupoille kuin harrastuksiin. Keskustaankin pääsee nopeasti raitiovaunulla.

Vehreällä ja rauhallisella asuinalueella on mukava asua. Uusien kerrostalojen naapurusto on modernin asujan unelma – täällä on kaikki, mitä elämiseen tarvitaan. Kaleva on joka vuosi kärkisijoilla Tampereen suosituimpien asuinalueiden listalla, eikä syyttä. Runsaita puistoja ja viehättävää kotia arvostavan on helppo viihtyä tässä kauniissa korttelissa.

Tervetuloa Puisto-Kalevaan!

Modernin asujan unelma

Kaunis vaalea julkisivu pitää sisällään koteja, joiden pohjaratkaisut on hiottu viimeisen päälle. Suuret ikkunat takaavat upeat näköalat niin yli puistojen ylimmistä kerroksista kuin viihtyisälle piha-alueelle. Täältä löytyy myös moderneja lofteja tavallista korkeammalla huonekorkeudella. Pihalla asukkailla on mahdollisuus viljelysten laatikkoistutukseen sekä piknikhetkiin. Tässä on mukavuusalue kaikilla mausteilla.

Tarkkaan suunniteltuja yksityiskohtia

Puisto-Kalevan Pihlaja sisältää yhteensä 64 kotia 7 kerroksessa. Tarjolla on asuntoja jokaiseen makuun – isommat kodit luovat kaivattua tilaa arkeen ja elävät mukana elämänmuutoksissa sekä suurten ikkunoiden ansiosta avarat yksiöt ja kaksiot sopivat laatutietoisimmillekin cityihmisille. Pohjoispäädyn kulmayksiöissä myös nautitaan maisemista kahteen ilmansuuntaan! Kaksi suurta ja persoonallista loft-kotia saavat jokaisen haukkomaan henkeään ihastuksesta.

Isot lasipinnat tekevät Puisto-Kalevan vuodenaikojen mukana muuttuvien maisemien ihailusta helppoa. Koko kodin kattavan lattialämmityksen ansiosta ikkunat ulottuvat miltei lattiaan asti eikä pölyä kerääviä pattereita tarvita. Huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla antaa viimeisen silauksen modernille kaupunkikodille.

Katse ulos

Voit tutustua Puisto-Kalevan näkymiin 8-kerroksisen naapuriyhtiö Kastanjan kerrosnäkymien kautta omalta kotisohvalta. Pihlaja tulee rakentumaan näymissä vielä olevan entisen Tampere Areenan paikalle.

Tutustu Puisto-Kalevaan

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Puisto-Kalevan Pihlajan myynti- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla