Skip to content

Pohjola Rakennukselta Tampereen Kalevaan 64 uutta kotia – Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Tuomi ennakkomarkkinoinnissa

26.11.2021
Puisto-Kalevan Tuomi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on käynnistänyt Tampereen Puisto-Kalevaan nousevan RS-kohteensa, Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Tuomen ennakkomarkkinoinnin. Suositulle asuinalueelle nouseva kerrostalo pitää sisällään 64 uutta kotia seitsemässä kerroksessa.

Tampereen vehreään Puisto-Kalevaan nousee Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Tuomi, joka on modernin asujan unelma tarjoten asukkailleen huoletonta kaupunkiasumista erinomaisten kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä. Tuomi, sekä muut alueelle rakennettavat uudiskerrostalot muodostavat idyllisen naapuruston, joka kunnioittaa alueen puistomaisuutta. Tuomen erityinen sijainti korttelin keskellä takaa rauhallisen asumisympäristön.

Seitsemänkerroksiseen Tuomeen tulee yhteensä 64 uutta kotia, ja tarjontaa löytyy kompakteista yksiöistä yli sadan neliön tilaihmeeseen. Laadukkaat materiaalit ja pohjaratkaisut sekä avarat ikkunat tekevät kodeista erityisen viihtyisiä. Vehreät puistomaisemat avautuvat Tuomen suurista ikkunoista ja jokaisessa kodissa on myös oma lasitettu parveke tai terassi. Huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä koko asunnon kattava lattialämmitys parketin alla tuovat myös erityistä mukavuutta Tuomen moderneihin koteihin.

Tuomessa viihtyvät myös kotikokit, sillä kotien keittiöt ovat ajattoman kauniita, mutta myös käytännöllisiä. Keittiöt on varustettu modernein kodinkonein – liesikupu on ulosvedettävä ja induktioliesitason lisäksi keittiöissä on myös kalusteuuni. Osassa asuntoja on myös oma sauna, ja suurimpien asuntojen saunat on viimeistelty lasisilla seinillä. Taloyhtiöllä on yhteinen ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto sekä tekniset tilat. Asuntokohtaiset, numeroidut irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksessa, ja tarjolla on myös 11 erikseen myytävää varastoa lisäsäilytystilan tarpeeseen.

Tampereen Kalevan juuret juontavat 1950-luvulle, jolloin uusi asuinalue alkoi nousta peltojen ja tiilitehtaiden tilalle. Osa Kalevasta kuuluukin valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin. Nykyään Kaleva on Tampereen suositumpia asuinalueita loistavine palveluineen, harrastusmahdollisuuksineen ja liikenneyhteyksineen. Puisto-Kalevan Tuomi on osa laajempaa rakennuskokonaisuutta, sillä Pohjola Rakennus rakentaa alueelle yhteensä kuusi taloa Tampereen kaupungin vuokratontille. Puisto-Kalevan Tuomen arvioitu valmistuminen on loppukesästä 2023.

Koko Puisto-Kalevan alueen arvioitu valmistuminen on vuonna 2025.

tutustu Tuomen koteihin

Lisätiedot:

Erkki Ikonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 539 7068, erkki.ikonen@pohjolarakennus.fi

Jyrki Vuorinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 0400 358 478, jyrki.vuorinen@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.