Skip to content
Kodit | TAMPERE | Kaleva

Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Tuomi

Ylämummo 5, 33540 TAMPERE

myynnissä

Valmistunut9/2023

Puisto-Kalevan Tuomen faktat

7 kerrosta
64 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
26.5 – 114.0 m²
Kaupungin vuokratontti
Energialuokka A₂₀₁₈

Tampereen suosituimman kaupunginosan uudet kodit

Tampereen suosituimpaan kaupunginosaan on nousemassa uusi asuinalue, Puisto-Kaleva. Upeiden puistomaisemien laidalle, entisen Tampere Areenan alueelle, nousee pian ihanan vaalea ja persoonallinen helmi, Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Tuomi. Rakennus, yhdessä muiden alueelle nousevien uudiskerrostalojen kanssa, muodostaa rauhallisen kotipesän, jossa viihtyy, mutta josta liikkuminen kaikkialle on helppoa. Uusi alue ja sen rakennukset on suunniteltu kunnioittaen alueen runsaita puistoja.

Modernin asujan unelma

Kaunis vaalea julkisivu pitää sisällään koteja, joiden pohjaratkaisut on hiottu viimeisen päälle. Suuret ikkunat takaavat upeat näköalat niin yli puistojen ylimmistä kerroksista kuin viihtyisälle piha-alueelle. Täältä löytyy myös moderneja lofteja tavallista korkeammalla huonekorkeudella. Pihalla asukkailla on mahdollisuus viljelysten laatikkoistutukseen sekä piknikhetkiin. Tässä on mukavuusalue kaikilla mausteilla.

Tarkkaan suunniteltuja yksityiskohtia

Puisto-Kalevan Tuomi sisältää yhteensä 64 kotia 7 kerroksessa. Tarjolla on asuntoja jokaiseen makuun – isommat kodit luovat kaivattua tilaa arkeen ja elävät mukana elämänmuutoksissa sekä kompaktit yksiöt ja kaksiot sopivat laatutietoisimmillekin cityihmisille. Kaksi suurta ja persoonallista loft-kotia saavat jokaisen haukkomaan henkeään ihastuksesta.

Kaikkien kotien olohuoneista löytyy suuret ikkunat, joista voi ihailla Puisto-Kalevan vuodenaikojen mukana muuttuvia maisemia. Eivätkä patterit vie ikkunoiden alta tilaa, kiitos koko kodin kattavan lattialämmityksen. Huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmönotolla antaa viimeisen silauksen modernille kaupunkikodille.

Katse ulos

Voit tutustua Puisto-Kalevaan naapuriyhtiö Kastanjan kerrosnäkymien kautta omalta kotisohvalta. Tuomi tulee rakentumaan näymissä vielä olevan entisen Tampere Areenan paikalle.

Tutustu Puisto-Kalevaan

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Puisto-Kalevan Tuomen myynti- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla