Skip to content

Pohjola Rakennukselta jälleen uusia koteja Kaarinaan – Asunto Oy Kaarinan Oskari III nyt ennakkomarkkinoinnissa

22.04.2022

Pohjola Rakennus on aloittanut Kaarinaan, Oskarin aukion laidalle nousevan Asunto Oy Kaarinan Oskari III:n ennakkomarkkinoinnin. Uuden korttelin seuraava kohde, kuusikerroksinen Oskari III pitää sisällään yhteensä 35 uutta kotia.

Kaarinaan, Oskarin aukion laidalle nouseva uusi kortteli saa pian jatkoa, kun sinne kohoaa kuusikerroksinen Asunto Oy Kaarinan Oskari III. Uusi asuinkerrostalo on edeltäjänsä tavoin täynnä valoisia ja avaria koteja, joissa on panostettu tilavuuteen ja väljyyteen. Pieninkin yksiö on yli 30 neliön kokoinen! Yksiöiden lisäksi Oskari III:sta löytyy myös kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen koteja, jotka tarjoavat kaikki puitteet mukavaan asumiseen.

Jokaisessa kodissa on näppärä lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto. Osassa koteja on myös ikioma sauna, jonka lempeät löylyt takaavat rentoutumishetken arjen kiireisiin. Kaikissa Oskari III:n kodeissa on joko terassi, lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Koteihin on kauttaaltaan valittu ajattomat ja kestävät materiaalit, joiden ansiosta muun muassa keittiö ja kylpyhuone kestävät arkea ja katseita. Halutessaan materiaaleja voi myös muokata muutostöillä sekä ammattilaistemme avustuksella.

Oman auton Oskari III:n asukkaat saavat kätevästi parkkiin korttelin yhteisessä, puolilämpimässä autohallissa. Autopaikkoja on yhteensä 44 kappaletta, ja osaan niistä asennetaan sähköauton latauspistorasia. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Oskari III:n kodit ovat kaupunkikoteja parhaimmillaan. Sijaintinsa ansiosta kaikki on lähellä, ja jokaisessa kodissa laadukkaat pintamateriaalit on tehty kestämään elämää ja arkea. Taloyhtiön asukkaiden asuntokohtaiset, numeroidut irtaimistovarastot sijaitsevat kellarissa, ensimmäisessä kerroksessa sekä erillisessä varastorakennuksessa. Hissillisellä taloyhtiöllä on myös ulkoiluvälineille yhteiset varastokopit, polkupyörätelineet sekä viihtyisä ja turvallinen piha-alue talokannen päällä korttelin rakennusten suojassa ja keskustan ääniltä rauhassa.

Oskari III on järjestyksessään kolmas Pohjola Rakennuksen asuntokohde uudessa asuinkorttelissa, joka sijaitsee aivan Kaarinan keskustassa. Läheltä löytyvät niin päivittäispalvelut, luonto, päiväkodit, koulut kuin kulttuuririennotkin. Kaarinassa yhdistyvät modernin kaupungin palvelut ja pienen paikkakunnan turvallinen tunnelma. Kaarina on historiallinen kaupunki, joka on kehittynyt viime vuosien aikana nopeasti. Palvelujen määrä on kasvanut, ja uudisrakentamisen osalta keskusta-alue on lähes valmis. Kaarinasta pääsee näppärästi myös alle kymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Turkuun sekä moottoritien kautta aina Helsinkiin saakka.

Oskari III:n alustava valmistuminen on marraskuussa 2023. Kokonaisuudessaan Oskarin aukion laidalle nousevaan kortteliin rakennetaan noin 105 uutta kotia.

tutustu Kaarinan Oskari III:n koteihin

Lisätiedot:

Antti Saarinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 358 6038, antti.saarinen@pohjolarakennus.fi

Heidi Tick, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 040 593 7723, heidi.tick@pohjolarakennus.fi

Eero Lindholm, Pohjola Rakennus Oy Suomi, asuntomyyjä, 050 492 6610, eero.lindholm@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on kotimainen perheyritys, joka on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.