Skip to content

Oulun Välivainiolle 34 uutta kotia – Pohjola Rakennuksen Asunto Oy Oulun Into nyt ennakkomarkkinoinnissa

28.01.2022
Asunto Oy Oulun Into

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Oulun Välivainiolle rakennettavan RS-kohteensa Asunto Oy Oulun Inton ennakkomarkkinoinnin. Asuintaloon rakennetaan yhteensä 34 uutta kotia, jotka täydentävät samalla Kontiopihan neljästä taloyhtiöstä koostuvan korttelikokonaisuuden. Oulun Inton arvioitu valmistuminen on syksyllä 2023.

Oulun Välivainio kokee tulevien vuosien aikana täydellisen kasvojenkohotuksen, kun alueelle rakentuu uusi kaupunkibulevardi, Alppilan Bulevardi. Bulevardin varteen nousee myös neljän taloyhtiön kokonaisuus, Kontionpihan kortteli, jonka viimeistelee seuraavaksi rakennettava Asunto Oy Oulun Into. Rohkean tumma ulkoasu ja viistokatto korostavat ajan ja paikan henkeä. Samalla on pyritty luomaan myös ajattomuutta koko korttelin rakennusten ulkoasun, värityksen ja julkisivujen sommitelmallisuuden kautta.

Inton 34 modernia ja hyvin varusteltua kotia tarjoavat asukkailleen erinomaisesti toimivat pohjaratkaisut. Koteja löytyy aina näppäristä yksiöistä kolmen huoneen perheasuntoihin. Ensimmäisen kerroksen kodeista pääsee kulkemaan yhdistetyn parvekkeen ja terassin kautta myös suoraan ulos, ja ylemmissä kerroksissa avaruutta tuovat isot, huoneiston levyiset parvekkeet. Taloyhtiöstä löytyy myös irtaimisto-, ulkoiluväline ja pyörävarasto. Intossa omia parkkipaikkoja on yhteensä 21 – pihakannen päällä niitä on seitsemän ja kannen alla 14. Koko Kontiopihan korttelin asukkaita ilahduttaa myös sympaattinen keittiöllä varustettu pihasauna, jossa voi viettää vaikkapa illanistujaisia tai perhejuhlia.

Inton suunnittelussa on lähtökohtana ollut eritoten käytännöllisyys, turvallisuus ja kauneus. Järkevä elinkaariajattelu on huomioitu rakenne- ja materiaalivalinnoissa, jotta asumiskustannukset saadaan pidettyä kohtuullisina koko kohteen eliniän. Korttelin viehättävä pihatila tarjoaa sitä reunustaville rakennuksille ja niiden asukkaille ihanteelliset näkymät ja luonto-olosuhteet. Vanhaa puustoa pyritään myös säilyttämään niin paljon kuin mahdollista.

Uudet kodit sijaitsevat kaikin tavoin hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden varrella. Sijainti Oulun keskustan ja Linnanmaan yliopistokampuksen välissä on tulevaisuudessa osa kantakaupunkia, jossa voi silti nauttia omasta rauhasta. Sieltä kelpaa kulkea niin kävellen, pyöräillen, julkisilla tai omalla autolla kätevästi minne vain. Vajaan neljän kilometrin päässä sijaitseva Oulun keskusta on puolestaan viihtyisä, nuorekas ja eläväinen alue, josta löytyy monenlaista tekemistä aina kulttuuririennoista liikuntamahdollisuuksiin ja ostoksiin.

Oulun Inton rakentaminen alkaa arviolta toukokuussa 2022 ja sen alustava valmistuminen on elokuussa 2023.

Tutustu Asunto Oy Oulun Inton koteihin tästä

Lisätiedot:

Ari Loukkola, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 0400 942 890, ari.loukkola@pohjolarakennus.fi

Kaisa Varpenius, Pohjola Rakennus Oy Suomi, asuntomyyjä, 045 860 9119, kaisa.varpenius@pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on kotimainen perheyritys, joka on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.