Skip to content

Asunto Oy Oulun Into

Siirtolantie 8, 90530 OULU

myynnissä

27 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen6/2023

Visualisointikuva Oulun Inton keittiöstä asunnosta D33

Inton faktat

5 kerrosta
34 kotia
1h+kt – 3+kt+s
30.5 – 68.0 m²
21 autopaikkaa
Oulun kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018

Visualisointikuva Oulun Inton julkisivusta
Maisemakuva Oulun kaupungista

Koti Alppilan Bulevardin varrella

Asunto Oy Oulun Intossa on sen valmistuttua 34 mukavaa ja hyvin varusteltua kotia viidessä kerroksessa. Ensimmäisen kerroksen kodeista pääsee kulkemaan yhdistetyn parvekkeen ja terassin kautta myös suoraan ulos, ja ylemmissä kerroksissa avaruutta tuovat isot, huoneiston levyiset parvekkeet. Taloyhtiöstä löytyy myös irtaimisto-, ulkoiluväline ja pyörävarasto. Intossa omia parkkipaikkoja on yhteensä 21 – pihakannen päällä niitä on seitsemän ja kannen alla 14. Koko Kontiopihan korttelin asukkaita ilahduttaa myös sympaattinen keittiöllä varustettu pihasauna, jossa voi viettää vaikkapa illanistujaisia tai perhejuhlia.

Visualisointikuva Oulun Inton asunnosta D32
Visualisointikuva Tahti-kodista

Vehreä Välivainio kutsuu kotiin

Välivainio tulee kokemaan täydellisen kasvojenkohotuksen tulevien vuosien aikana, kun alueelle rakentuu uusi ja viehättävä kaupunkibulevardi, Alppilan Bulevardi. Bulevardin varteen on nousemassa neljän taloyhtiön kokonaisuus Kontionpihan kortteli. Kontiopiha on ylvään nykyaikaisen arkkitehtuurin esimerkki erityisesti rohkean tumman ulkoasunsa ja viistokattonsa ansiosta. Pian viimeisenä kortteliin valmistuu Asunto Oy Oulun Into.

Oulun Inton sijainti keskustan ja Linnanmaan kampuksen välillä on tulevaisuudessa osa kantakaupunkia, jossa kuitenkin voi nauttia omasta rauhasta. Täältä kelpaa kulkea kävellen, pyöräillen, julkisilla tai omalla autolla kätevästi suuntaan kuin suuntaan. Oulu puolestaan on viihtyisä, nuorekas ja eläväinen yliopistokaupunki, jossa löytyy tekemistä ja harrastemahdollisuuksia jokaiselle.

VIsualisointikuva Oulun Inton asunnosta D28
VIsualisointikuva Tampereen Lamminpään Pionin kodista A30

Materiaalit vailla vertaansa

Inton keittiöt inspiroivat kokkaamaan tyylikkäiden ja nykyaikaisten varusteiden innoittamana. Olemme valinneet suosikkimme tämän hetken trendeistä, unohtamatta asiakkaidemme kestosuosikkeja. Laadukkaat keittiömme tulevat kotimaisilta toimijoilta. Upeat tammiparketit voi tiivistää kahdella sanalla: kauniit ja kestävät. Nämä ovat niin katseen-, ajan- kuin kulutuksen kestäviä. Kylpytilat ovat seesteisiä, elegantteja, joissa keskitytään ajattomiin vaaleisiin ja suomalaiseen makuun sopiviin laattaratkaisuihin.

Koska kotisi on sinun näköisesi

Oma koti on aina uniikki. Koska se on sinun kotisi, tulee sen näyttää ja tuntua omalta heti sisäänastumishetkestä alkaen. Me Pohjola Rakennuksen ammattilaiset olemme auttamassa sinua rakennusajan alusta aina avaintenluovutukseen saakka kotiisi ja sen yksilöintiin liittyvissä asioissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun rakennusaikana, jotta kotisi on juuri sinun näköisesi.

Visualisointikuva Pohjola Rakennus

Tutustu näkymiin

Voit tutustua Oulun Inton tuleviin 1-5 kerrosten maisemiin virtuaalisesti. 

Tutustu näkymiin
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Kaisa Varpenius

Pohjola Rakennus Oy Suomi
045 860 9119
kodit.oulu@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Janne Tuovila

Pohjola Rakennus Oy Suomi
040 019 5778
kodit.oulu@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla