Skip to content

Asunto Oy Oulun Into

Siirtolantie 8, 90530 OULU

myynnissä

21 kotia

Energialuokka: A2018

Valmistunut5/2023

Seuraava esittely10.12.2023, klo 13:45

20 000 euron alennus & 24 kk huolenpitosopimus
veloituksetta yksiöihin

Tarjoamme Inton vapaisiin yksiöihin 20 000 euron alennuksen ja huolenpitosopimuksen kahdeksi vuodeksi. 

Huolenpitosopimus on kokonaisvaltaista asuntovarallisuuden hoitoa. Yhteistyökumppanimme vuokraa asunnon alueen markkinahintaan luotettavalle vuokralaiselle – mikäli vuokranmaksussa tulisi häiriöitä, on vuokratulosi taattu ensimmäisen kahden vuoden ajan.
Huolenpitopalvelu hoitaa mm. vuokranmaksun valvonnan ja vuokralaisen asumiseen liittyvien haasteiden ratkomisen.

25 000 euron alennus kaksioista ja
30 000 euron alennus kolmioista

Tarjoamme Inton vielä vapaina olevien kaksioiden hinnasta 20 000 euron alennuksen ja kolmioista 25 000 euron alennuksen.
Lisäksi kolmion ostajille tarjoamme autopaikan veloituksetta kaupan päälle!

Tartu tilaisuuteen ja kysy lisää asuntomyynniltämme!
Edut ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat uusia asuntokauppoja.

Ota yhteyttä

Katso kodit

Visualisointikuvassa taiteilijan näkemys 5. kerroksen 45,0 m2 asunnon D30 keittiöstä.

Inton faktat

5 kerrosta
34 kotia
1h+kt – 3+kt+s
30.5 – 68.0 m²
21 autopaikkaa
Oulun kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018

Visualisointikuvassa taiteilijan näkemys Inton julkisivusta sisäpihan puolelta.

Koti Alppilan Bulevardin varrella

Asunto Oy Oulun Intossa on sen valmistuttua 34 mukavaa ja hyvin varusteltua kotia viidessä kerroksessa. Ensimmäisen kerroksen kodeista pääsee kulkemaan yhdistetyn parvekkeen ja terassin kautta myös suoraan ulos, ja ylemmissä kerroksissa avaruutta tuovat isot, huoneiston levyiset parvekkeet. Taloyhtiöstä löytyy myös irtaimisto-, ulkoiluväline ja pyörävarasto. Intossa omia parkkipaikkoja on yhteensä 21 – pihakannen päällä niitä on seitsemän ja kannen alla 14. Koko Kontiopihan korttelin asukkaita ilahduttaa myös sympaattinen keittiöllä varustettu pihasauna, jossa voi viettää vaikkapa illanistujaisia tai perhejuhlia.

Vehreä Välivainio kutsuu kotiin

Välivainio tulee kokemaan täydellisen kasvojenkohotuksen tulevien vuosien aikana, kun alueelle rakentuu uusi ja viehättävä kaupunkibulevardi, Alppilan Bulevardi. Bulevardin varteen on nousemassa neljän taloyhtiön kokonaisuus Kontionpihan kortteli. Kontiopiha on ylvään nykyaikaisen arkkitehtuurin esimerkki erityisesti rohkean tumman ulkoasunsa ja viistokattonsa ansiosta. Pian viimeisenä kortteliin valmistuu Asunto Oy Oulun Into.

Oulun Inton sijainti keskustan ja Linnanmaan kampuksen välillä on tulevaisuudessa osa kantakaupunkia, jossa kuitenkin voi nauttia omasta rauhasta. Täältä kelpaa kulkea kävellen, pyöräillen, julkisilla tai omalla autolla kätevästi suuntaan kuin suuntaan. Oulu puolestaan on viihtyisä, nuorekas ja eläväinen yliopistokaupunki, jossa löytyy tekemistä ja harrastemahdollisuuksia jokaiselle.

VIsualisointikuva Oulun Inton asunnosta D28
VIsualisointikuva Tampereen Lamminpään Pionin kodista A30

Kiistämättä laadukas

Inton keittiöt inspiroivat kokkaamaan tyylikkäiden ja nykyaikaisten varusteiden innoittamana. Olemme valinneet suosikkimme tämän hetken trendeistä, unohtamatta asiakkaidemme kestosuosikkeja. Laadukkaat keittiömme tulevat kotimaisilta toimijoilta. Upeat lattiat voi tiivistää kahdella sanalla: kauniit ja kestävät. Nämä ovat niin katseen-, ajan- kuin kulutuksen kestäviä. Kylpytilat ovat seesteisiä, elegantteja, joissa keskitytään ajattomiin vaaleisiin ja suomalaiseen makuun sopiviin laattaratkaisuihin.

Koska kotisi on sinun näköisesi

Oma koti on aina uniikki. Koska se on sinun kotisi, tulee sen näyttää ja tuntua omalta heti sisäänastumishetkestä alkaen. Me Pohjola Rakennuksen ammattilaiset olemme auttamassa sinua rakennusajan alusta aina avaintenluovutukseen saakka kotiisi ja sen yksilöintiin liittyvissä asioissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun rakennusaikana, jotta kotisi on juuri sinun näköisesi.

Visualisointikuva Pohjola Rakennus

Tutustu näkymiin

Voit tutustua Oulun Inton tuleviin 1-5 kerrosten maisemiin virtuaalisesti. 

Tutustu näkymiin
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla