Skip to content

Oulun Toppilansalmen rannalle nousevien kotien ennakkomarkkinointi alkoi

27.05.2021

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Oulun Toppilansalmen rannalle rakennettavien kotien ennakkomarkkinoinnin. Asunto Oy Oulun Sataman Kajo 2 on keskimmäinen Möljänsillan kupeeseen rakennettavista kolmesta asuinkerrostalosta.

Kauniisiin kanavamaisemiin Oulun Toppilansaaren rannalle nousee Asunto Oy Oulun Sataman Kajo 2, jonka 38 uutta kotia ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Viisikerroksinen talo pitää sisällään monipuolisesti erilaisia koteja yksiöistä aina neljän huoneen tilaihmeeseen. Koteja koosta riippumatta yhdistää skandinaavinen tyylikkyys ja valoisa kodikkuus. Taloyhtiössä on hissi, pyörävarasto ja henkilökohtaiset häkkivarastot asukkaiden irtaimiston säilytystä varten. Autopaikkoja löytyy yhteensä 28, joista neljä sijaitsee pihalla ja loput 24 ovat autokatospaikkoja.

Sataman Kajo 2 on näyttävä rakennus modernin ja tyylikkään julkisivunsa ansiosta. Kaikissa kodeissa on kiinnitetty huomiota materiaalien laatuun ja valoisaan yleisilmeeseen. Keittiössä kaunis kalusteuuni, induktioliesi, integroitu mikro, jääkaappipakastin ja astianpesukone helpottavat arkea. Jokaisessa kodissa lisämukavuutta asumiseen tuovat lattialämmitys ja lasitettu parveke, josta näkymät avautuvat kanavan suuntaan. Isommista kodeista löytyy myös oma sauna.

Asuntomessualueenakin tunnettu Toppilansaari on erittäin haluttu asuinalue. Vaikka kaupungin sykkeeseen onkin vain muutama kilometri matkaa, on Tuiran suuralueeseen kuuluva Toppilansaari kuin oma maailmansa. Sataman Kajo 2:n asukkaiden saatavilla ovat niin päivittäispalvelut, luonto kuin merikin. Nallikarin virkistysalueelle on vain kilometrin matka ja keskustaan pääsee näppärästi monin eri tavoin. Myös moottoritielle hurauttaa hetkessä.

Sataman Kajo 2:n alustava valmistuminen on lokakuussa 2022. Kortteli tulee saamaan jatkoa vielä myöhemmin rakennettavasta Sataman Kajo 3:sta.

Tutustu Sataman Kajo 2:n koteihin

Lisätiedot:

Ari Loukkola, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 0400 942 890, ari.loukkola@pohjolarakennus.fi

Kaisa Varpenius, Pohjola Rakennus Oy Suomi, asuntomyyjä, 045 860 9119, kaisa.varpenius@pohjolarakennus.fi

Maarit Juntunen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntikoordinaattori, 044 747 3257, maarit.juntunen@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.