Skip to content

Asunto Oy Oulun Sataman Kajo 2

Pitkänmöljäntie 18, 90510 OULU

ennakkomarkkinoinnissa

32 kotia

Arvioitu valmistuminen10/2024

Sataman Kajo 2:n faktat

5 kerrosta
36 kotia
1h + kt – 4h+kt+s
28.0 – 106.0 m2
4 piha-autopaikkaa
24 autohalli­paikkaa
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Ennakkomarkkinointiesite

Tervetuloa meren äärelle 

Asunto Oy Sataman Kajo 2 rakentuu yhdelle Oulun suosituimmista alueista, kauniisiin kanavamaisemiin Toppilansaaren rannalle. Niin keskustan, meren kuin upeiden ulkoilureittien läheisyys houkuttelevat muuttamaan moderniin ja laadukkaaseen kotiin.

Sataman Kajo 2:n mukavuusalueet

Sataman Kajo 2:n viisi kerrosta sisältävät nykyaikaisia, moderneja koteja. Upean rakennuksen sisällä sijaitseva lämmin ja katettu sisäpiha kuljettaa kotiin valoisan puutarhamiljöön läpi.

Sisällä kotona valoisan, vaalean kokonaisuuden täydentää paljaillekin varpaille mukava lattialämmitys. Jokaisessa kodissa on lisäksi huoneistokohtainen ilmanvaihto, jota ohjataan liesikuvun kautta.

Koti kuin moderni taideteos

Asunto Oy Oulun Sataman Kajo 2 jatkaa siitä mihin ensimmäinen talo jäi. Toppilansaaren Möljänsillan kupeessa rantatontilla sijaitseva Sataman Kajo 2 on kuin moderni kompositiotaideteos Piet Mondrianin taulua muistuttavilla parvekelasituksilla ja ikkunaruuduilla.

Näkymät

Meren ja luonnon läheisyys heijastuvat arkeen, tehden kaikesta vähän mukavampaa.
Sataman Kajo 2:n asukkaiden on ilo seurata kanavan ohi lipuvaa vettä ja Oulun tyylikkäimmän asuinalueen moderneja rakennuksia.

Tutustu näkymiin

 

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon

Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Oulun huippupaikka 

Toppilansaari on kaupunginosa Oulussa Tuiran suuralueella. Asuntomessualueenakin tunnettu Toppilansaari on erittäin haluttu asuinalue. Asukkaita kaupunginosassa on noin 1 700. Toppilansaari on osittain vanhaa Toppilan satama-aluetta, osittain vanhaa Hietasaaren ja Mustasaaren huvila-aluetta, jossa Oulun porvaristo vietti kesänsä.

Tutustu Toppilansaareen
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Janne Tuovila

Pohjola Rakennus Oy Suomi
040 019 5778
kodit.oulu@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla