Skip to content

Kuopion Jynkkään rakennettavat kodit nyt ennakkomarkkinoinnissa

02.06.2021
Jynkkä Kuopio

Pohjola Rakennuksen Kuopion Jynkkään rakennettavan asuntokohteen Asunto Oy Kuopion Villivarsan kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa. Kohteen arvioitu valmistuminen on elokuussa 2022.

Kuopion Jynkkään nousevasta Asunto Oy Kuopion Villivarsasta löytyy 31 kotia kuudessa kerroksessa. Uusia koteja löytyy yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin. Taloyhtiön suurimmissa kodeissa tulevan asukkaan on myös mahdollista vaikuttaa pohjaratkaisuun itse: kodista voi muuntaa joko kolmi- tai nelihuoneisen oman tarpeen ja toiveen mukaan.

Villivarsan kodit ovat valoisia ja harmonisia. Ne ovat tilaratkaisuiltaan avoimia, mikä antaa monipuoliset mahdollisuudet sisustaa kodista juuri oman maun mukaisen. Pohjaratkaisuissa on painotettu hyviä säilytystiloja ja arjen sujuvuutta.

Kaikissa keittiöissä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso sekä astianpesukone. Keittiön tasot ovat helppohoitoista laminaattia, ja kotien pinnat ovat kauttaaltaan laadukkaita ja sävyiltään neutraaleita. Kaunis tammiparketti ja suuret ikkunat tuovat ripauksen luksusta asumiseen. Kaikissa Villivarsan kodeissa on oma lasitettu tai ranskalainen parveke.

Rauhallisessa Jynkässä viihtyvät erityisesti lapsiperheet. Alueelta löytyy useita päiväkoteja, Jynkänlahden koulun yläkoulu sijaitsee samalla kadulla ja uudelle alakoululle kävelee vain kymmenisen minuuttia. Läheltä löytyvät myös päivittäistavarakaupat ja ostoskeskus. Kulkuyhteydet Jynkästä Kuopion keskustaan ovat erinomaiset. Autolla keskustaan pääsee noin vartissa. Myös bussit kulkevat säännöllisesti ja Särkilahden silta oikaisee mukavasti, kun kulkupelinä on polkupyörä.  Läheltä löytyy lukuisia harrastusmahdollisuuksia, pienvenesatama, Jynkänlahden viljelypalsta-alue sekä Rauhalahden kylpylähotelli monipuolisine palveluineen.

Asunto Oy Kuopion Villivarsan kotien on arvoitu valmistuvan elokuussa 2022.

Tutustu Villivarsan koteihin

Lisätiedot:

Risto Pennanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 044 4210 360, risto.pennanen@pohjolarakennus.fi

Jenni Kokkonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, projekti-insinööri, 050 528 5587, jenni.kokkonen@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.