Skip to content

Asunto Oy Kuopion Villivarsa

Varsanpolku 1c, 70780 KUOPIO

myynnissä

10 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen9/2022

Villivarsan faktat

6 kerrosta
31 kotia
5 autotallia
19 osakeautopaikkaa
7 vuokrattavaa autopaikkaa
1h+kt- 3-4h+kt+s
28.0 – 79.5 m2
Vuokratontti
Energialuokka B2018

Viihtyisä naapurusto luonnon ympäröimänä

Vanhana asuntomessualueena tunnettu Jynkkä on rauhallinen 3400 asukkaan kaupunginosa. Väljästi rakennetussa Jynkässä viihtyvät erityisesti lapsiperheet. Alueella on useita päiväkoteja, Jynkänlahden koulun yläkoulu sijaitsee samalla kadulla ja uudelle alakoululle kävelee vain kymmenisen minuuttia.

Voit tutustua Villivarsan 1-6 kerrosten näkymiin alla olevan linkin kautta. Kerroksen vaihtaminen tapahtuu näkymän vasemmasta alareunasta.

Tutustu kerrosnäkymiin

 

Valoisaa asumista

Villivarsan kotien laadukas varustelutaso tuo jokaiseen päivään ripauksen luksusta. Kaikissa keittiöissä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso sekä astianpesukone. Keittiön tasot ovat helppohoitoista laminaattia, ja kotien pinnat ovat kauttaaltaan laadukkaita ja sävyiltään neutraaleita. Tammiparketti tuntuu jalan alla ihanalta ja näyttää silmään kauniilta. Kaikissa suuremmissa Villivarsan kodeissa oma, lasitettu parveke tuo lisätilaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Yksiöissä asukkaita ilahduttaa ranskalainen parveke, joka avattuna tuo asumiseen uutta ulottuvuutta.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Pasi Piiroinen

SP Koti
0505646040
pasi.piiroinen@spkoti.fi

Ota yhteyttä

Hannele Väisänen

Huoneistokeskus Oy, Kuopio
0406619368
hannele.vaisanen@huoneistokeskus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla