Skip to content

Asunto Oy Kuopion Villivarsa

Varsanpolku 1c, 70780 KUOPIO

myynnissä

3 kotia

Energialuokka: B2018

Valmistunut9/2022

Viimeiset kodit 20 000 euron alennuksella

Tarjoamme muuttovalmiin Villivarsan loppuihin koteihin jopa 20 000 euron arvoisen alennuksen.

Tarjous on voimassa 30.6.2023 mennessä tehtyihin uusiin kauppoihin.
Kysy lisää asuntomyynniltämme!

Katso kodit

Ota yhteyttä

Villivarsan faktat

6 kerrosta
31 kotia
5 autotallia
19 osakeautopaikkaa
7 vuokrattavaa autopaikkaa
1h+kt- 3-4h+kt+s
28.0 – 79.5 m2
Vuokratontti
Energialuokka B2018

Autotallipaikkoja ja autot kätevästi parkkiin

Villivarsassa on mainiot ja helpot parkkeerausmahdollisuudet. Autotallipaikkoja on viisi, pihapiirin katoksesta löytyy 12 paikkaa ja tolppapaikkoja on 14. Myös kyläilijät saavat autonsa parkkiin taloyhtiön vieraspaikoille. Osa autopaikoista myydään erillisinä osakkeina ja osa on vuokrattavissa taloyhtiöltä. Autopaikoista voit kysyä lisää myyjältämme.

Viihtyisä naapurusto luonnon ympäröimänä

Vanhana asuntomessualueena tunnettu Jynkkä on rauhallinen 3400 asukkaan kaupunginosa. Väljästi rakennetussa Jynkässä viihtyvät erityisesti lapsiperheet. Alueella on useita päiväkoteja, Jynkänlahden koulun yläkoulu sijaitsee samalla kadulla ja uudelle alakoululle kävelee vain kymmenisen minuuttia.

Voit tutustua Villivarsan 1-6 kerrosten näkymiin alla olevan linkin kautta. Kerroksen vaihtaminen tapahtuu näkymän vasemmasta alareunasta.

Tutustu kerrosnäkymiin

 

Valoisaa asumista

Villivarsan kotien laadukas varustelutaso tuo jokaiseen päivään ripauksen luksusta. Kaikissa keittiöissä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso sekä astianpesukone. Keittiön tasot ovat helppohoitoista laminaattia, ja kotien pinnat ovat kauttaaltaan laadukkaita ja sävyiltään neutraaleita. Tammiparketti tuntuu jalan alla ihanalta ja näyttää silmään kauniilta. Kaikissa suuremmissa Villivarsan kodeissa oma, lasitettu parveke tuo lisätilaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Yksiöissä asukkaita ilahduttaa ranskalainen parveke, joka avattuna tuo asumiseen uutta ulottuvuutta.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Nina Koskinen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
nina.koskinen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla