Skip to content

Asunto Oy Kuopion Villivarsa

Varsanpolku 1, 70780 KUOPIO

ennakkomarkkinoinnissa

25 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen12/2021

Villivarsan faktat

6 kerrosta
27 kotia
27 autopaikkaa
1h+kt- 4h+kt+s
29.0 – 79.5 m2
Vuokratontti
Energialuokka B2018

Viihtyisä naapurusto luonnon ympäröimänä

Vanhana asuntomessualueena tunnettu Jynkkä on rauhallinen 3400 asukkaan kaupunginosa. Väljästi rakennetussa Jynkässä viihtyvät erityisesti lapsiperheet. Alueella on useita päiväkoteja, Jynkänlahden koulun yläkoulu sijaitsee samalla kadulla ja uudelle alakoululle kävelee vain kymmenisen minuuttia.

Tutustu kerrosnäkymiin

 

Valoisaa asumista ja ripaus luksusta

Villivarsan kotien laadukas varustelutaso tuo jokaiseen päivään ripauksen luksusta. Kaikissa keittiöissä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso sekä astianpesukone. Keittiön tasot ovat helppohoitoista laminaattia, ja kotien pinnat ovat kauttaaltaan laadukkaita ja sävyiltään neutraaleita. Tammiparketti tuntuu jalan alla ihanalta ja näyttää silmään kauniilta. Kaikissa suuremmissa Villivarsan kodeissa oma, lasitettu parveke tuo lisätilaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Yksiöissä asukkaita ilahduttaa ranskalainen parveke, joka avattuna tuo asumiseen uutta ulottuvuutta.

Jynkkä Kuopio

Jynkkä

Jynkkä hurmaa luonnollaan. Vanhana asuntomessualueena tunnettu Jynkkä on rauhallinen 3400 asukkaan kaupunginosa. Väljästi rakennetussa Jynkässä viihtyvät erityisesti lapsiperheet. Alueella on useita päiväkoteja, Jynkänlahden koulun yläkoulu sijaitsee samalla kadulla ja uudelle alakoululle kävelee vain kymmenisen minuuttia.

Lue lisää
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Minna Pakarinen

RE/MAX Hyvät Kodit Oy LKV
044 4551127
minna.pakarinen@remax.fi

Ota yhteyttä

Marko Kurikka

RE/MAX Hyvät Kodit Oy LKV
046 591 3520
marko.kurikka@remax.fi

Ota yhteyttä

Jari Heikkinen

OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV
0443567999
jari.heikkinen@op.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla