Skip to content

Pohjola Rakennuksen toiminta koronavirus­­­tilanteen aikana

Pohjola Rakennus Oy Suomi on omalta osaltaan varautunut koronaviruspandemiaan huolellisella ohjeistuksella ja käytännön toimenpiteillä. Mahdolliset työmaavierailut ja kokoukset järjestetään pääasiassa etätapaamisina tai ulkotiloissa, jolloin käytämme kasvomaskia ja pidämme riittävät turvavälit. Henkilökuntamme noudattaa tarkkaan yhtiön asettamia korona-ohjeistuksia, jotka pohjautuvat Suomen hallituksen linjauksiin.

Asiakkaamme

Virusepidemia ei tällä hetkellä vaikuta Pohjola Rakennuksen tuotantoon, työmaiden toimintaan tai uusien hankkeiden valmisteluun ja työt jatkuvatkin normaalisti aikataulujen mukaisesti. Koronavirus ei ole merkittävästi vaikuttanut Pohjola Rakennuksen tulevien kohteiden ennakkomarkkinointiin tai aikatauluihin.

Henkilökuntamme on töissä normaalisti ja myyntiorganisaatiomme palvelee teitä mielellään missä tahansa myyntiin liittyvissä asioissa. Viruksen leviämisen estämiseksi työmaidemme ja toimistomme toimihenkilöt tekevät mahdollisuuksien mukaan etätöitä, jolloin toimintamme jatkuu myös mahdollisissa tartuntatilanteissa.

Työmaidemme toiminta ja yhteistyökumppanit

Vaikka maailmalla ja meillä Suomessa tilanne on tällä hetkellä ennalta arvaamaton, suhtaudumme tulevaisuuteen kuitenkin luottavaisin mielin. Rakentaminen työmaillamme jatkuu samalla tavalla kuin ennenkin ja hankkeita valmistellaan yhä samalla kaavalla kuin ennenkin.

Virusepidemia ei siis tällä hetkellä vaikuta Pohjola Rakennuksen tuotantoon tai työmaiden toimintaan, ja rakentaminen jatkuukin normaalisti aikataulujen mukaisesti. Mikäli aikataulumuutoksia tulee, olemme välittömästi yhteydessä yhteistyökumppaneihimme niiden tiimoilta. Olemme myös lähettäneet kaikille yhteystyökumppaneillemme tiedotteen Pohjola Rakennuksen toimista COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

Haluamme korostaa, että mahdollisiin tuleviin häiriöiden on varauduttu niin yhtiö- kuin yritystasollakin. Näillä toimenpiteillä huolehdimme siitä, että työpaikallamme on turvallista tehdä töitä ja työntekijämme pysyvät terveinä ja hyväkuntoisina, tuotantomme jatkuu eikä viivästyksiä tule.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiinne ja voitte olla yhteydessä meihin kaikissa mieltänne askarruttavissa kysymyksissä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse ja sähköpostin välityksellä.

Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme.