Skip to content

Suomen vanhin satama, Turun uusin asuinalue

Historiaa huokuva Turun linnan ja sataman alue kehittyy tulevina vuosina upeaksi, uudeksi merelliseksi kaupunginosaksi Linnakaupungiksi.

Linnakaupungin Herttuankulma on täynnä historian havinaa ja uutuuden tuomaa viehätysvoimaa sekä alati vuodenaikojen mukaan muuttuvaa maisemaa.

TUTUSTU KOTEIHIN

Uusi kaupunginosa historiallisessa ympäristössä

Alueelle rakentuvien kortteleiden tyylit ja toiminnot sekoittuvat yhdeksi suureksi kaupunkimaiseksi kokonaisuudeksi, jossa jokaisella korttelilla säilyy oma identiteettinsä.

Sataman uudet asuinalueet koostuvat entisaikojen tapaan puusta ja kivestä, joiden ympärillä on vehreitä puistoja ja Saaristomeren avaruus.

10 siniveristä,
1 pysäköintilaitos

Linnakortteliin rakentuu 10 uutta ihmisen kokoista ja nykyaikaista kotitaloa. Kotien suunittelussa on otettu huomioon modernin asumisen edellytykset, valon määrän maksimoiminen asunnoissa, erilaiset elämäntilanteet ja uudistuvan kaupunginosan nykyajan asukkaiden tarpeet.

Korttelin taloyhtiöiden nimet kunnioittavat alueella sijaitsevan Turun linnan historiaa. Vastakkain rakentuvat Hovineito ja Trubaduuri, Herttua ja Hovinarri, Hettuattaret 1 ja 2, Ritari ja Vouti sekä Kisälli ja Piispa ovat pilke silmäkulmassa nimetty korttelin nimikilpailussa voittaneen ehdotuksen pohjalta.

Korttelin keskellä olevan pihakannen alla sijaitsee Linnakorttelin asukkaita palveleva erillinen pysäköintilaitos, Tallimestari.

Asunto Oy Turun Herttua

MYYNNISSÄ – MUUTTOVALMIS

Turun Herttua on Linnakaupunkiin sijoittuvan Linnakorttelin ensimmäisiä taloyhtiöitä, jonka tilavissa ja laadukkaissa kodeissa nautit Turun ja meren syleilystä.
Herttuan kodit ovat nyt muuttovalmiita!

Tutustu Herttuaan

Tutustu muihin mukavuusalueisiin