Skip to content

Koti
valovoimaisille
asukkaille!

Koti ei ole mikä tahansa paikka, sen täytyy näyttää ja tuntua omalta. Sen täytyy sijaita siellä, missä koet olosi hyväksi. Uusi Raholanharjun alue on paikka, jossa sinä voit loistaa aikaisesta aamusta illankoittoon asti. Tässä on tuleva mukavuusalue valovoimaisille asukkaille.

Tervetuloa Raholanharjulle

Raholanharju on uusinta uutta Länsi-Tampereella. Alue rakentuu tulevien vuosien aikana harjun päälle, poistuvan teollisuusalueen paikalle, idyllisen Raholan omakotitaloalueen ympärille.

Vieressä on junapysäkki, josta matka käy Tampereen keskustaan 10 minuutissa, palveluita niin Raholanharjun uudisalueella kuin kaiken kattava liikekeskus Westeri. Linja-autopysäkki on korttelin edustalla ja luonto- sekä harrastusmahdollisuuksia kaikissa ilmansuunnissa.

Uusi päiväkoti rakentuu tulevina vuosina aivan korttelialueen viereen ja koulut ovat kävelymatkan päässä.

Alueen rakentuminen

Raholanharju tulee koostumaan erillisistä kortteleista, joiden sisäpihat ovat asukkaiden rauhallisia keitaita. Raholanharjun alueelle rakentuu koteja 2000:lle asukkalle. Pohjola Rakennus rakentaa alueelle kolme kerrostaloa sisältävän korttelin, joihin tulee kodit hieman yli 300:lle asukkaalle.

Liity Raholanharjun ennakkolistallemme ja pääset kertomaan millaista kotia etsit ja saat myös mahdollisuuden varata Raholanharjun koteja ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta.

Liity ennakkolistalle

Tutustu alueeseen

Olemme mallintaneet Raholanharjun uudisalueen 3D-malliksi, jotta pääset tutustumaan uuteen alueeseen ja sitä ympäröiviin palveluihin jo nyt.

Tutustu 3D-malliin

Liity ennakkolistalle!

Jätä meille yhteystietosi Raholanharjun ennakkolistalle ja saat tietää tulevista kodeista ensimmäisten joukossa sekä mahdollisuuden varata kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Pääset myös kertomaan sinulle asumisen kannalta tärkeistä asioista ja millaisia koteja sinä toivot Raholanharjuun.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.