Skip to content

Uusi Lamminpää

Suonsivunkatu, 33420 Tampere
Puutarhakaupungiosa

Uusi
puutarhakaupunginosa

Rauhallinen ja pientalovaltainen Lamminpää on kuin suuri siirtolapuutarha isoine ja kukkivine pihoineen, luonnon ja liikuntamahdollisuuksien keskellä. Alueen omaleimaisuus näkyy myös uudistuvassa Lamminpään mukavuusalueessa: täällä tervehditään naapureita!

Liity ennakkorekisteriin
Uusi Lamminpää ilmakuva

Isoille ja pienille asujille

Lamminpään suosiosta kertoo sen laaja ikäjakauma, alueella viihtyvät niin lapsiperheet, nuoret parit kuin varttuneemmatkin. Työssäkäyvää miellyttää loistavat ja nopeat kulkuyhteydet rantatietä pitkin, koululaiset taas arvostavat turvallista koulumatkaa ja läheistä Tohlopin uimarantaa! Yhteisöllinen pihapiiri ja lukuisat yhteistilat miellyttävät jokaista kuulumisten vaihtajaa ja luonto löytyy heti etuovelta laajojen, uusien kaupungin puistoalueiden ansiosta.

Palvelut lähellä ja vieressä

Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät lyhyen matkan päästä kotoa. Kaipasitpa sitten hiustenleikkuuta, hypermarkettia, autoa tai tietokonetta, löydät takuulla ratkaisun Tampereen kehittyvimmästä ostoskeskittymästä Lielahdesta. Päiväkoti, koulu ja harrastusmahdollisuudet ovat kotikulmilla Lamminpäässä ja uuden Lamminpään alueelle rakentuu myös uusi ruokakauppa!

Alueen rakentuminen

Suunnitteilla 2020

Rakentaminen alkaa 2021

Ensimmäiset korttelit valmiina 2022-23

Alue valmistuu 2027

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Uuden Lamminpään ennakkorekisteriin ja saat tietää Lamminpään tulevista kodeistamme ensimmäisten joukossa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.