Skip to content
Puutarhakaupungiosa

Uusi
puutarhakaupunginosa

Rauhallinen ja pientalovaltainen Lamminpää on kuin suuri siirtolapuutarha isoine ja kukkivine pihoineen, luonnon ja liikuntamahdollisuuksien keskellä. Alueen omaleimaisuus näkyy myös uudistuvassa Lamminpään mukavuusalueessa: täällä tervehditään naapureita!

Liity ennakkorekisteriin
Pionin julkisivu sisäpihan suunnasta

Tampereen Lamminpään Pioni

MYYNNISSÄ
Suojaisia koteja omalla tontilla. Tämä lämminhenkinen ja kodikas talo nousee omalle tontilleen Lamminpäähän Tampereelle mainioiden kulkuyhteyksien varrelle.

Lue lisää ja varaa omasi
Uusi Lamminpää alueen aluevisualisointi

Kaiken ikäisille asujille

Lamminpään suosiosta kertoo sen laaja ikäjakauma, alueella viihtyvät niin lapsiperheet, nuoret parit kuin varttuneemmatkin. Työssäkäyvää hellitään loistavilla ja nopeilla kulkuyhteyksillä rantatietä pitkin, koululaiset taas arvostavat turvallista koulumatkaa ja läheistä Tohlopin uimarantaa! Yhteisöllinen pihapiiri ja lukuisat yhteistilat miellyttävät jokaista kuulumisten vaihtajaa ja luonto löytyy heti etuovelta laajojen, uusien kaupungin puistoalueiden ansiosta.

Koteja moniin elämäntilanteisiin

Rakennamme Lamminpäähän koteja niin yksinasuville, pariskunnille kuin lapsiperheille. Asuntopohjat ovat tarkoin suunniteltuja, ja tästä olemme tulleet viimeaikoina erityisen tunnetuiksi. Omalla saunalla varustetut kaksiot ja järkevästi mitoitetut kolmiot sekä säilytysratkaisuiltaankin kehutut sinkkuyksiöt eivät kerää kehuja turhan tähden.

Pökholminpuisto Tampereella Lamminpäässä

Viihtyisä pihapiiri ja rauhallinen koti

Uuden Lamminpään kotien suunnittelussa on panostettu erityisesti ääneneristykseen. Vieressä kulkeva Vaasantie ei kuulu sisälle kotiin, sillä kerroskäytävät ovat tien puolella ja asuntojen rakenteissa ja ikkunoissa tulee olemaan tehokas nykyajan standardeja noudattava äänieristys. Lisäksi uuden asuinalueen ja tien väliin rakennetaan uusi meluseinä vähentämään tieltä kantautuvaa ääntä.

Viihtyisillä sisäpihoilla on miellyttävää oleskella rakennusten toimiessa ääntä rajoittavina esteinä, jonka ansiosta kesäpäivän viettäminen sisäpihalla on entistä miellyttävämpää.

Uusi Lamminpää ilmakuva

Palvelut lähellä ja vieressä

Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät lyhyen matkan päästä kotoa. Kaipasitpa sitten hiustenleikkuuta, hypermarkettia, autoa tai tietokonetta, löydät takuulla ratkaisun Tampereen kehittyvimmästä ostoskeskittymästä Lielahdesta. Päiväkoti, koulu ja harrastusmahdollisuudet ovat kotikulmilla Lamminpäässä ja uuden Lamminpään alueelle rakentuu myös uusi ruokakauppa!

Alueen rakentuminen

Rakentaminen alkanut 2022

Ensimmäiset korttelit valmiina 2023-24

Alue valmistuu 2027

Lamminpään Pionin koti A46

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Uuden Lamminpään ennakkorekisteriin ja saat tietää Lamminpään tulevista kodeistamme ensimmäisten joukossa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.