Skip to content
Kodit | TAMPERE | Kaukajärvi

Asunto Oy Tampereen Hymni

Isolammenkatu 15, 33710 TAMPERE

myynnissä

23 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen10/2024

Hymnin faktat

8 kerrosta
78 kotia
1h+kt – 3h+kt+s
29.0 – 74.0 m²
1 talosauna
Kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018

Hymnin kaavanmukaiset velvoitepysäköintipaikat sijaitsevat tontilla erillisessä pysäköintiyhtiössä.

MYYNTIESITE KATSO KODIT OTA YHTEYTTÄ

 

Ylistyslaulu Kaukajärven luonnolle

Tampereen Kaukajärvi on saanut nimensä reilun kolmen kilometrin mittaiselta järveltä. Alueella on ollut asutusta jo keskiajalla, eikä ihme – vehreä ja idyllinen ympäristö on rauhallinen kotipesä. Asunto Oy Tampereen Hymni nousee keskeiselle sijainnille, entisen seurakuntatalon paikalle. Taloyhtiön nimi on kunnianosoitus paikan historialle, josta muistuttaa myös tontin kulmassa kasvava Jumalan mänty. Suojeltu puu on toiminut entisaikaan harjulla kulkeneiden maamerkkinä.

Hymnin pihapiiri, lähellä olevat viheralueet ja kaunis Kaukajärvi luovat seesteisen elinympäristön. Vaihtuvia vuodenaikoja voi katsella omalta lasitetulta parvekkeelta – ja toisinaan tekee mieli kävellä rantaan kuuntelemaan linnunlaulua ja järven aaltoja, jotka soivat hymnin lailla.

Huoleton A-energialuokan kotitalo

Tervetuloa Hymniin! Keskelle Kaukajärveä, aivan palveluiden äärelle nousee 8-kerroksinen Asunto Oy Tampereen Hymni. Upouudessa A-energialuokan talossa on huoletonta asua, eikä vastaavia ole Kaukajärvellä tarjolla.

Hymnin julkisivu kuultovärjättyine osioineen erottuu katukuvassa edukseen. Omakotitalosta pois muuttavilla on nyt mahdollisuus päästä tuliterään kotiin, ehkä jo ennestään tutulle alueelle. Uusi asuintalo tuo myös taloudellista vakautta, eivätkä lumityöt tai remontit rasita, talokin lämpiää huolettomasti kaukolämmöllä. Sen sijaan voi keskittyä olennaiseen, eli omannäköiseen elämään laadukkaassa kodissa.

Kotiin on kiva tulla

Pohjola Rakennuksen rakentama Hymni tuo Kaukajärvelle 78 huolellisesti suunniteltua kotia, joista löytyy sopiva jokaiseen elämäntilanteeseen. Etsitpä sitten kompaktia yksiötä tai isompaa perheasuntoa, löydät sen Hymnistä. Kotien suunnittelussa on panostettu toimiviin pohjaratkaisuihin, arjen sujuvuuteen ja raikkaaseen yleisilmeeseen. Hymniin on helppo kotiutua, sillä hyväpohjaisista ja viihtyisistä kodeista löytyy jokaiselle juuri se oikea. Kotien huonemäärät vaihtelevat yhdestä kolmeen, ja suurimmassa osasta koteja ne jatkuvat lasitetun parvekkeen puolelle.  Jo 44,5 m2 kokoisissa kodeissa on sauna, jonka pehmeissä löylyissä on mukava rentoutua. Taloyhtiössä on myös yhteinen sauna. Täällä saa elää kuin herran kukkarossa, kirkasvetisen järven ja vehreiden puistojen lähellä, luonnosta ja oman kodin rauhasta nauttien.

Sinun näköisesi koti

Hymnin kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi enemmän omannäköisesi. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten talon henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia yhdistelemällä eri pintamateriaaleja. Tutustu ennakkomarkkinointiesitteeseen ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin muutostyömahdollisuuksiimme:

Lue lisää

Vihreää ja vehreää

Ikkunoista avautuva Hymnin pihapiiri, lähellä olevat viheralueet ja kaunis Kaukajärvi luovat seesteisen elinympäristön. Vaihtuvia vuodenaikoja voi katsella omalta lasitetulta parvekkeelta – ja toisinaan tekee mieli kävellä rantaan kuuntelemaan linnunlaulua ja järven aaltoja, jotka soivat hymnin lailla.

Hymnin pihapiiristä on helppo lähteä nauttimaan Kaukajärven rantareiteistä. Järven voi kiertää vaikkapa polkupyörällä, ja uimaan pääsee kesällä kolmelta uimarannalta. Talvella voi nauttia avantosaunasta. Myös läheisen Isolammen ympäri kiertää luontopolku. Haiharan kartanon taidekeskus näyttelyineen ja viehättävine kahviloineen on aina upea elämys. Messukylän vanha kirkko muutaman kilometrin päässä on vierailun arvoinen, ja samalla suunnalla golfin ystävän käytössä on kaksi puistomaista golfkenttää.

Tutustu Hymnin näkymiin

Hymnin 8 kerrosta tarjoilevat vaihtuvia maisemia ympäri Kaukajärven, näitä näkymiä kelpaa katselalla omalta lasitetulta parvekkeelta. Voit tutustua tuleviin maisemiin virtuaalisesti jo nyt.

Tutustu näkymiin

Pysäköinti

Hymnille valmistuu kolme omaa, osakkeina myytävää lämmitystolpallista pihapaikkaa.
Hymnin tontille rakennettavan pysäköintilaitoksen autopaikoista voit kysyä asuntomyynnistämme.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Hymnin myynti- ja materiaaliesitteen sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.
Voit kysyä Hymnin viereen rakennettavan pysäköintilaitoksen autopaikoista asuntomyynnistämme.

Voit varata kotisi sähköisesti tai ottaa suoraan yhteyttä asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla