Skip to content

Energifabriken

Energifabriken on Pohjola Rakennuksen uudiskortteli Porvoon Energian entisen pääkonttorin tontilla. Energifabriken tulee käsittämään kolme uudisrakennusta; Teho, Virta ja Dynamo. Upea arkkitehtuuri kohtaa loistavan sijainnin Suomen kauneimmassa kaupungissa.

Energifabrikenin kodit ovat tulossa ennakkomarkkinointiin, liity ennakkolistalle ja tiedät uusista kodeista ensimmäisten joukossa!

Liity ennakkolistalle

Ajattoman vanhanaikaista arkkitehtuuria

Energifabrikenin rakennusten julkisivut noudattavat vanhojen tehdasrakennusten insipiroimaa tiiliarkkitehtuuria. Rakennusten päätyihin muurataan piippuja muistuttavat yksityiskohdat ja katon räystäslinjan porrastettu muuraus luovat historiaan kumartavan tunnelman.

Virkeitä kaupunkikoteja

Energifabrikenin kodit ovat moderneja ja valoisia kaupunkikoteja monien tarpeisiin. Kodit suunnitellaan moniin eri elämäntilainteisiin ja niissä huomioidaan kysyttyjä ja kiiteltyjä asumisen ratkaisuja.

Pystyt antamaan meille tärkeää lisätietoa kysytyistä asuntotyypeistä liittymällä Energifabrikenin ennakkolistalle. Voit samalla kertoa, mitkä tekijät ja tilat ovat sinulle kodissa erityisen tärkeitä. Vastineena saat mahdollisuuden varata sinua kiinnostavan kodin ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta.

Voit liittyä Energifabrikenin ennakkolistalle alhaalta löytävällä lomakkeella.

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Porvoon Energifabrikenin ennakkolistalle ja saat tietoa ensimmäisten joukossa korttelin tulevista kodeistamme sekä mahdollisuuden varata kotisi jo ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

  • (esimerkiksi vaatehuone saunan sijaan, saarekkeellinen keittiö tms.)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maisema kuin taulu

Tervetuloa Suomen maalauksellisimpaan kaupunkiin. Porvoon vanha kaupunki avautuu kuin maalauksellinen taulu ajan hengessä. Kapeat kivikadut mutkittelevat lumoavasti, paljastaen historian kerrostumat jokaisen askeleen myötä. Rakennukset ovat kuin tarinoita, ja niiden kuluneet pinnat kertovat menneiden päivien elämästä. Tämä on paikka, missä menneisyys herää eloon ja luo ympärilleen unohtumattoman tunnelman.

Porvoon lumoissa

Vanha Porvoo houkuttelee vierailijoita värikkäillä taloilla ja lumoavilla pikkuputiikeillaan. Punaiset ranta-aitat ovat varmasti yksi Suomen kuvatuimmista kansallismaisemista ja ne näkyvät takuuvarmasti jokaisessa turistikuvassa.

Kapeat mukulakivikadut, tasokkaat ravintolat ja huumaava leivonnaisten tuoksu hurmaavat matkailijan. Herkkujen sulattelu kannattaa suorittaa kävelyretkellä jokivartta pitkin, samalla voit nauttia upeista maisemista ja ihailla purjeveneitä.

Lapsiperheet nauttivat Porvoon turvallisesta ja virkeästä elämästä, varttuneemmille Porvoon keskusta tuo kaivattua kaupunkiasumista lukemattomien virikkeiden äärellä. Nuorekkaiksi itsensä vielä lukevat arvostavat Porvoon laajaa ravintola- ja kahvilatarjontaa sekä nopeita yhteyksiä pääkaupunkiseudulle.

Vaikka Porvoo on virkeä ja värikäs kaupunki, on se asuinpaikkakuntana ihanan rauhallinen ja kaukana pääkaupungin hektisyydestä.

Herkutteluhetkiä ja kauniita unia Vanhassa Porvoossa

Vanhan Porvoon parasta antia ovat ehdottomasti herkut. Ja niitähän Porvoossa riittää. Suklaatehtaita, makeismyymälöitä, kahviloita, ravintoloita, jäätelökojuja ja paahtimo. Ruokapaikoissa ja kahviloissa iskee valinnan vaikeus ja jokaisessa kahvilassa tekisi mieli käydä. Varaa siis Porvoon reissulle ainakin pari päivää tai tee useampi päivän kestävä visiittejä!

Suosittelemme syömään lounaaksi pitsaa Gabriel 1763 -ravintolassa tai nauttimaan ja jatkamaan herkuttelua Helmi-kahvilaan herkullisten leivosten ääreen. Tuliaiset kotiväelle kannattaa hakea Brunbergin myymälästä, valintamme on perinteinen Tryffeli!

Porvoon hotellitarjonta on vailla vertaansa, mutta nostamme erityisesti esille Vanhan Porvoon hotellit Runon ja Pariisin Villen, joiden miljöö on mitä upein.

Koe ja näe ainakin nämä!

Mikäli visiittisi Porvooseen on vain päivän mittainen, tästä listalta voit poimia suosikkikohteet täydellisen kesäpäivän hetkiin

Vanhan Porvoon mukulakivikadut ja niiden varrella olevat lukuisat herkuttelupaikat.

Ranta-aitat ja erityisesti Porvoon Paahtimon kahvitarjonta. Myös tuliaiskahvit kannattaa ostaa täältä.

Tuomiokirkko ja sen kaunis ympäristö, kirkon ulkopuolella on myös mukavat penkit levähdyshetkeä varten.

Brunbergin myymälä herkkuhetkiin ja tuliaisten hankintaa varten. Muista laittaa nuppineula seinällä olevalle karttataululle!

 

Come to Porvoo!

Ihastu Porvoon upeisiin postikorttimaisemiin, jotka ansaitsevat maailmanluokan näkyvyyden.

ENERGIFABRIKEN PORVOO