Skip to content

Asunto Oy Oulun Albert

Albertinkatu 17, 90100 Oulu

myynnissä

27 kotia

Energialuokka: A2018

Valmistunut8/2023

Seuraava esittely12.12.2023, klo 16:30

Muuttovalmiin Albertin joulukampanja:
46 600 euron alennus!

Jouluksi uuteen kotiin!
Tarjoamme Albertin neljän huoneen asuntoon A80 todella tuntuvan 46 600 arvoisen alennuksen asunnon myyntihinnasta!
Kampanja on voimassa 31.12.2023 mennessä tehtyyn uuteen kauppaan eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä asuntomyyntiimme!

Katso asunto A80

Ensiasunnon ostajan edut

Hei ensiasunnon ostaja! Ensiasunnon ostajia koskeva varainsiirtoverovapaus on esitetty poistettavaksi 1.1.2024 alkaen.
Osta siis ensiasuntosi nyt! Pystyt hyödyntämään samalla myös käynnissä olevat, ensiasunnon ostajille tarjoamamme asuntokohtaiset tarjoushinnat, jotka ovat voimassa 31.12.2023 asti.

-20 000 euron alennus
asunnosta A67

Tästä ensiasunnon ostajalle 9. kerroksen
kompakti ja moderni kaksio

Katso asunto A67

-30 000 euron alennus
asunnosta A20

Ensiasunnon ostajalle tilava ja
valoisa, läpitalon kaksio

Katso asunto A20

20 000 euron alennus alle 50 m² ja
25 000 euron alennus yli 50 m² kodeista

Saat Albertin vielä vapaina olevien kolmioiden hinnasta 20 000 euron alennuksen
ja nelikoista 25 000 euron alennuksen.

Edut ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat uusia asuntokauppoja.
Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä asuntomyyntiimme!

24 kk huolenpitosopimus
veloituksetta yksiöihin ja kaksioihin

Tarjoamme Albertin vapaisiin yksiöihin ja kaksioihin huolenpitosopimuksen kahdeksi vuodeksi. 

Huolenpitosopimus on kokonaisvaltaista asuntovarallisuuden hoitoa. Yhteistyökumppanimme vuokraa asunnon alueen markkinahintaan luotettavalle vuokralaiselle – mikäli vuokranmaksussa tulisi häiriöitä, on vuokratulosi taattu ensimmäisen kahden vuoden ajan.
Huolenpitopalvelu hoitaa mm. vuokranmaksun valvonnan ja vuokralaisen asumiseen liittyvien haasteiden ratkomisen.

Ota yhteyttä

Albertin faktat

Valmistuminen 8/2023
13 kerrosta
89 kotia
1h+kt – 4h+kt+wc+s
26.0 – 91.0 m2
33 autohalli­paikkaa
2 moottoripyöräpaikkaa
1 liiketila
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Albertin hulppeat näkymät

Modernia asumista parhaalla sijainnilla

Oulun keskustaan valmistuu elokuun lopussa 2023 uusi maamerkki, 13-kerroksinen Asunto Oy Oulun Albert.

Aiemmin paikalla sijainneen diakoniaopiston tilalle osoitteseen Albertinkatu 17 rakennettava tornitalo tarjoaa huikeita koteja meri- ja keskustamaisemilla. Sijainti ei voisi olla enää parempi.

Albertin mukavuusalueet

Albert on 13-kerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 89 huoneistoa aina yksiöistä neliöihin. Ensimmäiset 6 kerrosta koostuvat kompakteista ja keskikokoisista kodeista kun taas korkeuksiin kurottava torni kätkee sisälleen Oulun upeimmat arvohuoneistot.

1000 tapaa näyttää minulta

Albertin kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan. Puustellin keittiöt kutsuvat jokaista oman elämänsä huippukokkia. Kylpyhuoneiden laadukkaat laatat ovat Laattapisteeltä ja hanat sekä suihkut Orakselta. Vakiomateriaalien laatu vain kasvaa torniosan koteihin noustessa.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi enemmän omannäköisesi. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten talon henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia yhdistelemällä eri pintamateriaaleja. Tutustu 2-6 kerrosten ja 7-13 kerrosten materiaaliesitteisiin ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin muutostyömahdollisuuksiimme:

Lue lisää

Albert on määritelmä laadukkaalle rakentamiselle

Albert rakennetaan pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Pohjola asettaa niin ihmisille kuin rakennuksille omat vaatimuksensa. Ihmisiltä vaaditaan sisua selvitä pakkasista ja sietää helteitä, kestää talven pimeyttä ja elää keskikesän yöttömässä yössä. Oulun rakennukset altistuvat kymmenien vuosien aikana vesisateelle, lumimassoille, auringonpaahteelle ja meren tuulille. Kun pärjää täällä, on valmis mihin tahansa. Sisällä kotona muuttuvien vuodenaikojen ei tarvitse tuntua.

Toimiva talotekniikka on parhaimmillaan koko kodin kattava lattialämmitys, jalan alla mukavalta tuntuvan tammiparketin kaverina eikä pölyä kerääviä pattereita tällöin ole. Huoneistokohtainen ilmanvaihto, jota ohjataan liesikuvun kautta pitää huoneilman halutulla tasolla.

Katse ulos

Näkymät Albertista ovat omaa luokkaansa – 7. kerroksesta ylöspäin maisema yltää kattojen yli merelle saakka, eikä näkymässä ole esteitä muihinkaan suuntiin. Maisemista saa parvekkeellisissa kodeissa nauttia lasitusten ansiosta erityisen upeasti vuoden ympäri.

Voit tutustua Albertin 7-13. kerrosten tuleviin näkymiin virtuaalisesti jo nyt.

Tutustu näkymiin

Sopivan yhteisöllinen, riittävän yksityinen

Keidasmainen ja yksityinen, aidattu sisäpiha 2. kerroksessa tarjoaa rauhallisen ulkoilutilan, jossa lasten on turvallista leikkiä ja aikuisten viettää rauhallisia kesäpäiviä. Kulkeminen oman kodin rauhaan käy tornitalossa nopeasti kahden hissin ansiosta.

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon

Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Arkkitehtuuri

Albertin upean arkkitehtuurin on suunnitellut oululais-helsinkiläinen arkkitehtitoimisto KANTTIA2, jonka aiempiin töihin kuuluu lukuisia mienkiintoisia kohteita asuin- ja julkisen rakentamisen puolilla.

Poikkeuksellinen ulkokuori

Oulun uudisrakentamisen arkkitehtuuri on viime vuosina kokenut renesanssin, eikä Albert ole poikkeus; sen julkisivua voi sanoa Oulun keskusta-alueen kiinnostavimmaksi. Tiilimuurattu 6-kerroksinen jalusta keskustelee häiriöttä korttelin vanhan rakennuskannan kanssa, sisältäen leikkisän, kehyksinä toimivan ja vaihtelevan tiilimuurauksen.

Valkoinen torni-osa nousee kuin varkain ylös muuratusta jalustasta, luoden mielenkiintoisen kontrastin kahden eri osan välille. Tornista löytyy kiinnostavia yksityiskohtia säleikköjen ja terävien kattolinjojen sekä kuusikulmaisen muotonsa ansiosta.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla