Skip to content

Asunto Oy Oulun Albert

Albertinkatu 17, 90100 Oulu

myynnissä

21 kotia

Energialuokka: A2018

Valmistunut8/2023

Uusi koti kevään kunniaksi!

Lähestyvän kevään kunniaksi laskimme hintoja valituista kodeista.

Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.

A25 vh. 301 000 € -alennus 35 000 € uusi vh. 266 000 €

TUTUSTU ASUNTOON A25

A58 vh. 327 900 € -alennus 30 000 € uusi vh. 297 900 €

TUTUSTU ASUNTOON 58

A70 vh. 450 000 € -alennus 45 000 € uusi vh. 405 000 €

TUTUSTU ASUNTOON A70

A79 vh. 410 000 € -alennus 45 000 € uusi vh. 365 000 €

TUTUSTU ASUNTOON A79

Albertin faktat

Valmistunut 8/2023
13 kerrosta
89 kotia
1h+kt – 4h+kt+wc+s
26.0 – 91.0 m2
33 autohalli­paikkaa
2 moottoripyöräpaikkaa
1 liiketila
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Albertin hulppeat näkymät

Modernia asumista parhaalla sijainnilla

Oulun keskustaan valmistui elokuussa 2023 uusi maamerkki, 13-kerroksinen Asunto Oy Oulun Albert.

Aiemmin paikalla sijainneen diakoniaopiston tilalle osoitteeseen Albertinkatu 17 rakennettava tornitalo tarjoaa huikeita koteja meri- ja keskustamaisemilla. Sijainti ei voisi olla enää parempi.

Albertin mukavuusalueet

Albert on 13-kerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 89 huoneistoa aina yksiöistä neliöihin. Ensimmäiset 6 kerrosta koostuvat kompakteista ja keskikokoisista kodeista kun taas korkeuksiin kurottava torni kätkee sisälleen Oulun upeimmat arvohuoneistot.

1000 tapaa näyttää minulta

Albertin kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan. Puustellin keittiöt kutsuvat jokaista oman elämänsä huippukokkia. Kylpyhuoneiden laadukkaat laatat ovat Laattapisteeltä ja hanat sekä suihkut Orakselta. Vakiomateriaalien laatu vain kasvaa torniosan koteihin noustessa.

Albert on määritelmä laadukkaalle rakentamiselle

Albert rakennetaan pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Pohjola asettaa niin ihmisille kuin rakennuksille omat vaatimuksensa. Ihmisiltä vaaditaan sisua selvitä pakkasista ja sietää helteitä, kestää talven pimeyttä ja elää keskikesän yöttömässä yössä. Oulun rakennukset altistuvat kymmenien vuosien aikana vesisateelle, lumimassoille, auringonpaahteelle ja meren tuulille. Kun pärjää täällä, on valmis mihin tahansa. Sisällä kotona muuttuvien vuodenaikojen ei tarvitse tuntua.

Toimiva talotekniikka on parhaimmillaan koko kodin kattava lattialämmitys, jalan alla mukavalta tuntuvan tammiparketin kaverina eikä pölyä kerääviä pattereita tällöin ole. Huoneistokohtainen ilmanvaihto, jota ohjataan liesikuvun kautta pitää huoneilman halutulla tasolla.

Katse ulos

Näkymät Albertista ovat omaa luokkaansa – 7. kerroksesta ylöspäin maisema yltää kattojen yli merelle saakka, eikä näkymässä ole esteitä muihinkaan suuntiin. Maisemista saa parvekkeellisissa kodeissa nauttia lasitusten ansiosta erityisen upeasti vuoden ympäri.

Voit tutustua Albertin 7-13. kerrosten tuleviin näkymiin virtuaalisesti jo nyt.

Tutustu näkymiin

Sopivan yhteisöllinen, riittävän yksityinen

Keidasmainen ja yksityinen, aidattu sisäpiha 2. kerroksessa tarjoaa rauhallisen ulkoilutilan, jossa lasten on turvallista leikkiä ja aikuisten viettää rauhallisia kesäpäiviä. Kulkeminen oman kodin rauhaan käy tornitalossa nopeasti kahden hissin ansiosta.

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon

Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Arkkitehtuuri

Albertin upean arkkitehtuurin on suunnitellut oululais-helsinkiläinen arkkitehtitoimisto KANTTIA2, jonka aiempiin töihin kuuluu lukuisia mienkiintoisia kohteita asuin- ja julkisen rakentamisen puolilla.

Poikkeuksellinen ulkokuori

Oulun uudisrakentamisen arkkitehtuuri on viime vuosina kokenut renesanssin, eikä Albert ole poikkeus; sen julkisivua voi sanoa Oulun keskusta-alueen kiinnostavimmaksi. Tiilimuurattu 6-kerroksinen jalusta keskustelee häiriöttä korttelin vanhan rakennuskannan kanssa, sisältäen leikkisän, kehyksinä toimivan ja vaihtelevan tiilimuurauksen.

Valkoinen torni-osa nousee kuin varkain ylös muuratusta jalustasta, luoden mielenkiintoisen kontrastin kahden eri osan välille. Tornista löytyy kiinnostavia yksityiskohtia säleikköjen ja terävien kattolinjojen sekä kuusikulmaisen muotonsa ansiosta.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla