Skip to content
Kuva viherniityltä, jossa on voikukkia.

Hiukkavaaraan uusi Hiukankulman kortteli

Oulun Hiukkavaaran alue on suuren uudistuksen edessä. Entinen kasarmialue laajenee, kun sen kolmelle uudelle alueelle muuttaa vuoteen 2035 mennessä jopa 20 000 uutta asukasta. Hiukkavaaran uuteen Hiukankulman kortteliin valmistuu neljä uutta asuintaloa, joista Asunto Oy Oulun Uljas rakentuu ensimmäisenä. Sitä seuraavat Voitto, Toivo ja Arvo.

Liity ennakkorekisteriin

Asunto Oy Oulun Uljas asunto D48 visualisointikuva
Talvinen kuva ihmisistä

Hiukkavaaraa kutsutaan talvikaupungiksi

Hiukkavaara on Oulun ja koko Pohjois-Suomen suurin lähivuosina rakentuva kaupunginosa Oulujoen pohjoisrannalla. Talvikaupungiksi kutsutussa Hiukkavaarassa on helppo nauttia kaikista neljästä vuodenajasta, hyvistä palveluista ja helposta asumisesta. Hiukkavaaran kehittämisen tueksi on laadittu Suomen ensimmäinen talvikaupunkistrategia, jossa talven tarjoama potentiaali ja vuodenaikojen ominaisuudet on huomioitu uudella tavalla.

Tutustu Hiukkavaaraan

Luonnonläheinen ympäristö viehättää monipuolisuudellaan

Hiukankulman kotikortteli tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja harrastuksiin. Läheltä löytyvät Oulun parhaaksi kutsutut hiihtoladut ja ulkoilureitit, kaunista kangasmetsää marjanpoimijoille ja sienestäjille sekä esimerkiksi Sankivaaran golfkenttä, padelkentät ja Ruskotunturin rinteet lasketteluun ja alamäkipyöräilyyn.

Hyvien palvelujen ansiosta alue on kaikenikäisten suosiossa – päiväkoti, peruskoulu, nuorisotila, kirjasto ja ruokakaupat ovat kaikki lähietäisyydellä. Uusi Poikkimaantien silta ylittää Oulujoen ja tekee kulkemisesta sujuvaa. Pyörätiet ja upeat maisemareitit ovat jo valmiina uudistuvalla alueella – polkupyörällä pääsee kätevästi vaikkapa siltaa pitkin joen viertä suoraan Oulun keskustaan.

Liity Hiukankulman ennakkorekisterilistalle!

Jätä meille yhteystietosi Hiukankulman korttelin ennakkorekisteriin ja saat tietoa ensimmäisten joukossa korttelin tulevista kodeistamme sekä mahdollisuuden varata kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.