Skip to content

Hiukankulman uudet kodit Hiukkavaarassa

Hiukkavaaran alue on suuren uudistuksen edessä. Entinen kasarmialue laajenee, kun sen kolmelle uudelle alueelle muuttaa vuoteen 2035 mennessä jopa 20 000 uutta asukasta.

Hiukankulman kortteli rakentuu Hiukkavaaran keskukseen, uudistuvan alueen keskiöön, palveluiden ja uuden monitoimitalon naapuriin.

 Neljä uutta rakennusta sisältävän Hiukankulman korttelin ensimmäiset kodit tulevat ennakkomarkkinointiin vuoden 2022 aikana.

Liity ennakkorekisteriin

Pohjoinen talvikaupunki

Oulun kaupungin mukaan Hiukkavaarasta tulee kestävä pohjoinen talvikaupunki – kaupunginosa, joka on käyttäjälähtöinen, älykkään energiatehokas ja neljän vuodenajan kaupunkielämän keskus. Alueen suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon sen potentiaali jokaisena vuodenaikana, erityisesti talvella.

Hiukkavaara on käveltävä, pyöräiltävä ja hiihdettävä kaupungin osa – luonto alkaa jokaisen kotiovelta, kaupat ja kulttuuri ovat kävelymatkan päässä.

Alueelle on suunitteilla:

Kouluja ja päiväkoteja
Asukaskastupa
Terveyspalveluja
Nuorisotiloja
Kaupallisia palveluja
Uima-, jää- ja palloiluhalli
Urheilukenttiä
Kuntokeskus
Aalikkokankaan liikuntamaa
ja 250 km hiihtolatuja

Tutustu Hiukkavaaraan

Lähde: Oulun kaupunki

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Hiukankulman korttelin ennakkorekisteriin ja saat tietoa ensimmäisten joukossa korttelin tulevista kodeistamme sekä mahdollisuuden varata kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.