Skip to content

Asunto Oy Oulun Albert

Uusikatu 46, 90100 Oulu

Uusi asunto keskustassa!

Asunto Oy Oulun Albert rakentuu keskelle Oulun ydinkeskustaa nykyisen Diakoniaopiston paikalle osoitteeseen Uusikatu 46, 90100 Oulu. Upean rakennuksen arkkitehtuuri korostuu kaksiosaisessa julkisivussa, joka koostuu 6-kerroksisesta jalustasta ja kokonaisuuden kruunaavasta 13. kerrokseen kohoavasta tornista, josta ihaillaan maisemia neljään suuntaan. Liity Albertin ennakkorekisteriin ja saat ensimmäisten joukossa tietoa Asunto Oy Oulun Albertiin rakentuvista uusista kodeista.

Rotuaarilla tavataan!

Oulun keskusta muodostuu Rotuaarista ja sen ympärillä sijaitsevista kaduista sekä kauniista torinrannasta. Keskustassa palveluita riittää ja shoppailu on helppoa, kun kaikki tarvittavat liikkeet sijaitsevat lähellä toisiaan. Satojen liikkeiden ja kahviloiden joukosta löydät varmasti oman suosikkiliikkeesi ja -ravintolasi, oli toiveissa sitten itämaisia herkkuja tai perinteisiä suomalaisia makunautintoja.

Rotuaari on keskustan sydän ja siellä järjestetäänkin lukuisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Ympäriltä löytyy myös mukavia ajanviettopaikkoja ja hauskaa tekemistä koko perheelle, halusitte sitten elokuviin tai vaikka ratkaisemaan arvoituksia pakohuoneisiin.

Herkutteluhetkiä torinrannassa

Torinrannasta, kauppatorin liepeiltä, löydät kuuluisan Toripolliisin lisäksi kauppahallin sekä upeita vanhoja punaisia hirsisiä ranta-aittoja, joihin on perustettu kahviloita ja erikoisliikkeitä. Aitat ovat perinteisiä Oulun kauppiaiden satamavarastoja, joista vanhimmat on rakennettu 1700-luvulla.

Vuonna 1901 rakennetun kauppahallin kätköistä löydät Oulun halutuimmat herkut ja leivonnaiset, joten piipahda sisällä ja astu makunautintojen maailmaan.

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Albertin ennakkorekisteriin, saat tietoa ensimmäisten joukossa Asunto Oy Oulun Albertin tulevista kodeista!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.