Skip to content

Lempäälä

kuvitus

Lempäälän syleilyssä

Lempäälä on Suomen kunta, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa ja on osa Tampereen kaupunkiseutua. Lempäälä on tunnettu muun muassa Ideaparkista sekä Birgitan polun retkeilyreitistään, joka on retkeilyreitti upeissa järvi- ja metsämaisemissa. Birgitan polulla on noin 50 km merkittyä patikointireittiä ja siellä voit viettää aikaa pienen kävelylenkin tai vaikka pitkän vaelluksen parissa. Matkan varrella on runsaasti tauko- ja nuotiopaikkoja sekä kotia ja laavuja yöpyjiä varten. Ota ilo irti luonnosta ja nauti luontomatkailusta.

kuvituskuva

Rantamaisemissa

Lempäälässä pääset nauttimaan rantamaisemista niin hiekalla kuin laudan päälläkin. Mikäli mielesi halajaa kuumana kesäpäivänä urheilun pariin, ota suunnaksi Höytämöjärven Paunun uimaranta ja SUP-Lempäälän toimipiste. Kokeile vaikka joogaa laudan päällä!

Kuumien kesäpäivien iloksi Lempäälä tarjoaa monta uimarantaa. Olisiko sinun suosikkisi Lempoisten uimala beach volley -kenttineen, lapsiperheiden suosima Paunun uimaranta vai kenties Lahdenkylän uimaranta?

 

kuvitus

Shoppaile Ideaparkissa

Sadepäivä eikä mitään tekemistä? Uudet kengät pitäisi ostaa, mutta mihin suuntaisi? Astu sisään Ideaparkkiin, josta löytyy yli 150 liikettä ja lukuisia eri ravintoloita. Oli valintasi sitten sushi, hampurilaiset tai vaikkapa meksikolainen ruoka, Ideaparkista löydät kaiken.

Lempäälän uudet kodit