Skip to content
Kodit | KUOPIO | Saaristokaupunki

Asunto Oy Kuopion Suvilehto

Lehtoniementie 133, 70840 KUOPIO

myynnissä

26 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen10/2024

Varainsiirtoveron verran alennusta!

Kuittaamme Suvilehdosta uuden asunnon ostamisen aiheuttaman varainsiirtoveron, antamalla vastaavan suuruisen summan alennusta asunnon myyntihinnasta!

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Suvilehdon faktat

7 kerrosta
36 kotia
40 autopaikkaa
31.0 – 82.5 m2
Kaupungin vuokratontti
Energialuokka B2018

Myyntiesite

Tervetuloa ihastuttavaan Lehtoniemeen

Vehreä luonto, rauhallinen tunnelma ja kauniit maisemat houkuttelevat viipymään Saaristokaupungin Lehtoniemessä. Varhaisetkaan arkiaamut eivät väsytä liiaksi, kun kesäaamussa kuuluva kuikan laulu ja kaunis auringonnousu herättävät Lehtoniemen asukkaat uuteen päivään.

Lehtoniemi on täydellinen kotipaikka luonnossa liikkujille, sillä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja lumoavat lähimetsät löytyvät miltei kotiovelta. Myös vesillä viihtyvä löytää oman kotisataman Lehtoniemestä, sillä veneily- ja kalastusmahdollisuudet ovat aivan lähellä

Huolettoman asumisen ystäville

Suvilehto tarjoaa modernina kerrostalona erinomaisen mahdollisuuden huoletonta asumismuotoa etsivälle. Taloyhtiön seitsemässä kerroksessa on yhteensä 36 asuntoa näppäristä yksiöistä aina perhekoon neliöihin saakka. Saaristokaupungin hyvät omat palvelut, kuten lähikauppa, koulu ja päiväkoti tuovat sujuvuutta arkeen. Kuopion keskustakin on kätevästi vain kuuden kilometrin päässä.

Suunniteltu elämistä varten

Suvilehdosta löytyy sopiva koti erilaisissa elämäntilanteissa oleville asukkaille. Mukavaa perhearkea on helppo pyörittää isommissa asunnoissa, joita on Suvilehdossa tarjolla useampikin. Yhtä lailla hyviä vaihtoehtoja löytyy myös yksinasujille ja pariskunnille. Huolettoman helppo asumismuoto sopii mainiosti esimerkiksi omakotitalosta luopumista suunnitteleville.Suvilehdon materiaali- ja kalustevalinnoissa on painotettu arjen helppoutta. Nyt ehdit vielä mainiosti itse vaikuttaa uuden kotisi materiaalivalintoihin!

Kurkistus kotikulmille

Saaristokaupungin rauhallisen metsän syleilyyn rakentuva Asunto Oy Kuopion Suvilehto kätkee sisälleen 36 ihastuttavaa kotia seitsemässä kerroksessa.

Tutustu Suvilehdon 1. – 7. kerrosten näkymiin virtuaalisesti jo kotisohvaltasi.

Tutustu näkymiin
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Jari Heikkinen

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
0443567999
jari.heikkinen@op.fi

Ota yhteyttä

Noora Ronkanen

Kiinteistömaailma Kuopio
044 279 8941
noora.ronkanen@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Sami Malm

Pohjois-Suomen Habita Oy
050 4200190
sami.malm@habita.com

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla