Skip to content
Kodit | KUOPIO | Saaristokaupunki

Asunto Oy Kuopion Suvilehto

Lehtoniementie 133, 70840 KUOPIO

myynnissä

26 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen10/2024

Upeat edut kevään kunniaksi!

 

Asunnon A27 ostajalle 12 000 € arvoinen autokatospaikka kaupan päälle!

Kaksioiden ja kolmioiden ostajalle kaupan päälle 5000 € arvoinen autopihapaikka kaupan päälle!

Tarjoukset voimassa toistaiseksi.

Suvilehdon faktat

7 kerrosta
36 kotia
40 autopaikkaa
31.0 – 82.5 m2
Kaupungin vuokratontti
Energialuokka B2018

Myyntiesite

Tervetuloa ihastuttavaan Lehtoniemeen

Vehreä luonto, rauhallinen tunnelma ja kauniit maisemat houkuttelevat viipymään Saaristokaupungin Lehtoniemessä. Varhaisetkaan arkiaamut eivät väsytä liiaksi, kun kesäaamussa kuuluva kuikan laulu ja kaunis auringonnousu herättävät Lehtoniemen asukkaat uuteen päivään.

Lehtoniemi on täydellinen kotipaikka luonnossa liikkujille, sillä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja lumoavat lähimetsät löytyvät miltei kotiovelta. Myös vesillä viihtyvä löytää oman kotisataman Lehtoniemestä, sillä veneily- ja kalastusmahdollisuudet ovat aivan lähellä

Huolettoman asumisen ystäville

Suvilehto tarjoaa modernina kerrostalona erinomaisen mahdollisuuden huoletonta asumismuotoa etsivälle. Taloyhtiön seitsemässä kerroksessa on yhteensä 36 asuntoa näppäristä yksiöistä aina perhekoon neliöihin saakka. Saaristokaupungin hyvät omat palvelut, kuten lähikauppa, koulu ja päiväkoti tuovat sujuvuutta arkeen. Kuopion keskustakin on kätevästi vain kuuden kilometrin päässä.

Suunniteltu elämistä varten

Suvilehdosta löytyy sopiva koti erilaisissa elämäntilanteissa oleville asukkaille. Mukavaa perhearkea on helppo pyörittää isommissa asunnoissa, joita on Suvilehdossa tarjolla useampikin. Yhtä lailla hyviä vaihtoehtoja löytyy myös yksinasujille ja pariskunnille. Huolettoman helppo asumismuoto sopii mainiosti esimerkiksi omakotitalosta luopumista suunnitteleville.Suvilehdon materiaali- ja kalustevalinnoissa on painotettu arjen helppoutta.

Kurkistus kotikulmille

Saaristokaupungin rauhallisen metsän syleilyyn rakentuva Asunto Oy Kuopion Suvilehto kätkee sisälleen 36 ihastuttavaa kotia seitsemässä kerroksessa.

Tutustu Suvilehdon 1. – 7. kerrosten näkymiin virtuaalisesti jo kotisohvaltasi.

Tutustu näkymiin
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla