Skip to content

Asunto Oy Kuopion Jynkän Kulma

Varsanpolku 1b, Kuopio, Suomi

Luonnonläheinen Jynkkä

Viisikerroksinen Asunto Oy Kuopion Jynkän Kulma hurmaa niin laadullaan kuin ympäristöllään. Täällä luonnonläheisyys ja helppo asuminen ovat sulassa sovussa. Jynkässä yhdistyvät väljästi rakennetun, pientalovaltaisen naapuruston ja huolettoman kerrostaloasumisen parhaat puolet. 28 erilaista kotia yksiöstä nelikkoon sopii moneen elämäntilanteeseen.

Liity ennakkorekisterilistalle, ja kuulet ensimmäisenä uusista tulevista Jynkän Kulman kodeista.

Liity ennakkorekisteriin

Jynkän viihtyisä ja monipuolinen asuinalue

Väljästi rakennetussa Jynkän kaupunginosassa viihtyvät yhtä lailla eläkeikäiset kuin lapsiperheet. Alueella on useita päiväkoteja, Jynkänlahden koulun yläkoulu sijaitsee samalla kadulla ja uudelle alakoululle kävelee vain kymmenisen minuuttia. Varttuneemmalle väelle alueen rauhallisuus ja luonnonkauneus tuo arkeen harmoniaa.

Kulkuyhteydet Jynkästä Kuopion keskustaan ovat erinomaiset. Autolla keskustaan hurauttaa noin vartissa, bussit kulkevat säännöllisesti ja Särkilahden silta oikaisee mukavasti, kun kulkupelinä on polkupyörä. Vaikka ulkoilumahdollisuudet ovat Jynkässä huippuluokkaa, siellä viihtyvät myös muiden lajien harrastajat. Läheltä löytyy pienvenesatama, Jynkänlahden viljelypalsta-alue sekä Rauhalahden kylpylähotelli monipuolisine palveluineen. Tässä naapurustossa on helppo viihtyä!

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Kuopion Jynkän Kulman ennakkorekisteriin, ja saat tietoa ensimmäisten joukossa uusista tulevista kodeistamme sekä mahdollisuuden varata uuden kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.