Skip to content

Asunto Oy Jyväskylän Kotipihlaja

Lahjaharjuntie 32, 40250 Jyväskylä, Suomi

Jyväskylän Kotipihlaja keittiö

Kodikkaita uutuuskoteja Lohikoskelle

Asunto Oy Jyväskylän Kotipihlaja täydentää korttelinsa pihapiirin siihen viimeiseksi rakentuvana talona. Kotipihlajasta kasvaa kodikas ja viihtyisä nelikerroksinen talo. Nimensä talo on saanut lähistöllä kasvavien pihlajapuiden innoittamana. Koteja tulee yhteensä 48 kappaletta yksiöistä kolmioihin saakka. Autopaikkoja rakentuu sekä autokatokseen että pihapaikoille.

Liity ennakkorekisterilistalle, ja kuulet ensimmäisenä uusista tulevista Kotipihlajan kodeista.

Liity ennakkorekisteriin
Lahjaharjuntie 32 Lohikoski Jyväskylä aluekuva

Rauhallinen ja vehreä asuinalue

Tämä rauhalliselle ja vehreälle asuinalueelle suunniteltu uusi talo sijaitsee Jyväskylän Lohikoskella Palokkajärven läheisyydessä. Täältä on hyvät kulkuyhteydet kaikilla kulkuvälineillä, ja keskustaankin on matkaa vain alle kolme kilometriä. Lähialueelta löytyy niin päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut kuin kirjasto. Lähimmälle linja-autopysäkille on vain 100 metriä. Kesällä myös ilostuttaa läheinen uimaranta muutaman sadan metrin päässä.

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Jyväskylän Kotipihlajan ennakkorekisteriin, ja saat tietoa ensimmäisten joukossa uusista tulevista kodeistamme sekä mahdollisuuden varata uuden kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.