Skip to content

Tehtaan alue

Historiallinen Tehtaan alue

Tehtaan alue on vauhdilla kasvanut ja kehittynyt asuinalue historiallisessa miljöössä. Tehtaan alue on tärkeä osa Hyvinkään historiaa, se oli nimittäin alunperin villatehdastyöläisten aluetta. Vanhasta ajasta muistuttavat yhä viehättävät puutalot. Tehtaan alueella modernit rakennukset yhdistyvät tyylikkäästi vanhaan puutalomiljööseen.

Hyvinkää Willa kauppakeskus

Rennosti Hyvinkäällä

Hyvinkäällä voit valita onko elämäsi seesteistä vai aktiivista, vai kenties molempia. Hiljaiset puistoalueet houkuttelevat luonnon vihreyden ja rauhan keskelle, keskustan palvelut taas antavat avaimet helppoon arkeen. Hyvinkäällä molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia, sillä alueelta löytyy niin palveluja kuin puistoalueita.

Kauppakeskus Willa yksi on yksi Suomen suurimmista kauppakeskuksista ja se sjaitsee Hyvinkään keskustassa. Kauppakeskuksessa on yli sata liikettä, joten palveluista ei ole pulaa. Kauppakeskuksen yhteydessä on myös kaksi hypermarkettia, K-Citymarket ja Prisma, joista löydät kaiken ruoanlaittoon.

Hyvinkään juna-asema

Näppärät junayhteydet

Nopeat juna- ja moottoritieyhteydet mahdollistavat työskentelyn pääkaupunkiseudulla ja asumisen omassa rauhassa Hyvinkään rauhallisella kaupunkialueella. Helsingin keskusta siintää 60 kilometrin päässä ja junalla sinne sujahdat 45 minuutissa. Helppoa ja huoletonta!

Ympärivuotista liikuntaa

Hyvinkään kaupunki on suunnitellut Tehtaansuon keskuspuistoon niin teemaleikkipuiston, terveyspolun kuin vesiaiheisia ulkoilualueita. Lisäksi hiihtoladut kiertävät koko kaupungin ja valaistua latua on paljon. Mikäli mielesi halajaa pyöräilemään, hellitään maastopyöräilijöitä 26 kilometrin pituisella reitillä.

Katso Tehtaan mukavuusalueet