Skip to content

Roihuvuori

roihuvuori kirsikkapuu

Kirsikkapuiden kukkaloistoa

Kirsikkapuiden puhjetessa kukkaan pidetään Roihuvuoressa hanami – kirsikankukkajuhla. Iloinen puheensorina täyttää Kirsikkapuiston, kun kylälehti on jälleen kutsunut roihuvuorelaiset piknikille nauttimaan kevätpäivästä ja japanilaisesta kulttuurista. Koton soidessa voi uppoutua origameihin, kukkataiteeseen ja japanilaisiin tanssiesityksiin palkitun puiston viehkeässä ympäristössä.

Roihuvuori kuvituskuva

Palvelut lähistöllä

Roihuvuoresta löydät ravintoloita moneen makuun, kirjaston, kouluja ja useamman päiväkodin. Erikoisliikkeet ja suuremmat marketit löytyvät naapurialueilta: Lanternan sisustuskauppakeskus on Itäväylän toisella puolen, Herttoniemen monipuoliset palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat aivan vieressä. Itäkeskukseenkin pääset bussilla kuudessa minuutissa. Helsingin uusin ja modernein kauppakeskus REDI palvelee myös asukkaita Kalasatamassa.

Liikenne helsinki

Sujuvat liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet Roihuvuoressa ovat erinomaiset, liikuitpa sitten omalla autolla tai julkisilla. Helsingin päärautatiesasemalle pääset puolessa tunnissa ja Itäkeskuksen kattavien palveluiden äärelle noin kymmenessä minuutissa. Metroaseman läheisyys takaa sujuvat kulkuyhteydet koko pääkaupunkiseudulle.

 

Katso myös muut mukavuusalueemme