Skip to content

Tervetuloa uudistuvaan Herttoniemeen

Herttoniemi kokee perinpohjaisen uudistuksen, kun entinen tehdasalue väistyy tieltä ja tilalle rakennetaan täysin uusi asuinalue. Kaksi alueelle kohoavaa kotitaloa tarjoavat paitsi uuden kodin helppouden ja mukavuuden, myös ainutlaatuisen yhteyden luonnonläheiseen kaupunkiympäristöön.

Herttoniemen alueelle rakentuvat kodit ovat täydellinen valinta niille, jotka arvostavat läheisten palveluiden helppoutta ja hyviä kulkuyhteyksiä. Tämä haluttu ja kehittyvä alue tarjoaa lisäksi monipuoliset liikunta- ja kulttuurimahdollisuudet. Tule kokemaan elämäsi uusi luku Herttoniemen kukoistavalla alueella – unelmiesi koti odottaa sinua!

Jos haluat tietää alueelle tulevista omistuskodeistamme ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta, liity Herttoniemen ennakkolistalle!

Liity ennakkolistalle

Kaksi uutta taloyhtiötä, omalla tontilla

Pohjola Rakennus rakentaa alueelle uusia koteja, joista kaksi ovat RS-taloyhtiöitä; Asunto Oy Helsingin Valurinpuisto ja Asunto Oy Helsingin Asentajanpuisto. Talojen modernit julkisivut jäljittelevät alueen historiaa ja ovat osin paikalla muurattua (1-6. krs) ja osin metallia (7-12. krs).

Ensimmäisenä valmistuvaan Asunto Oy Helsingin Valurinpuistoon rakentuu 56 kotia. Taloyhtiö rakentuu omalle tontilleen ja siihen on huolellisesti suunniteltu toimivapohjaisia 1h – 4h (30,0 m² – 83,0 m²) koteja. Osa 2h – 4h asunnoista on saunallisia.

Sujuvaa arkea ja mukavuutta

Talojen suunnittelussa on otettu huomioon mukavuuden lisäksi toimiva arki. Yhteistiloista löytyvät talopesula, kerhohuone ja talosaunat. 1. kerrokseen sijoittuu myös monikäyttötilaa ja liiketilaa korttelisuunnitelman mukaisesti.

Hyvät liikenneyhteydet Itäväylän varrella ja metroaseman läheisyys tekevät liikkumisesta helppoa. Autoilijoille löytyy tarvittaessa parkkipaikat kätevästi korttelin läheisestä korttelipysäköintihallista. Viihtyisä sisäpiha tarjoaa runsaasti oleskelutilaa ja tunnelmallinen pihavalaistus kruunaa viihtyvyyden.

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Herttoniemen ennakkolistalle ja saat tietää alueelle tulevista kodeistamme ensimmäisten joukossa ja mahdollisuuden varata sinua kiinnostavan kodin ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta.

  • (esimerkiksi vaatehuone saunan sijaan, saarekkeellinen keittiö tms.)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.