Skip to content

Matinkylä

Matinkylä jalkapallokenttä

Keskeisellä sijainnilla

Matinkylän kartanon alueet on merkitty kirjoihin ja kansiin jo keskiajalla. Vuosien saatossa alue on kehittynyt hiljalleen maalaismaisemasta tähän päivään. Läheiset viheralueet, Suomenojan lintualtaat sekä puistot ja leikkipuistot tuovat luonnon lähelle modernia kotiympäristöä. Liikuntamahdollisuudet ovat loistavat, läheltä löytyvät muun muassa urheilukenttä, jäähalli, Forever, BowlCircus, Duudsonit Activity Park sekä Tiistilän hevostallit.

Matinkylä Nokkalan Majakka

Lumoava ranta-alue ja ainutlaatuinen saaristo

Meren tuoksu ja fiilis ovat Mahtinokasta kivenheiton päässä. Lähistöllä on upea Rantaraitti, eikä uimarantaankaan ole pitkä matka. Luonnossa liikkujaa ravitsevat upea Nokkalan Majakka-ravintola sekä Café Merenneito.

Veneilijälle löytyy lyhyen matkan päästä venesatama, josta pääsee pujahtamaan suoraan merelle. Espoon monipuolinen saaristo on tutustumisen arvoinen, ja sinne pääsee myös saaristoveneillä, vaikkei omaa venettä omistaisikaan.

 

Matinkylä kulkuyhteydet

Kattavat palvelut ja näppärät kulkuyhteydet

Matinkylän kulman takaa löytyvät Ison Omenan kattavat palvelut, kaupat ja ravintolat, elokuvateatteri, kirjasto, terveyspalvelut – lähes kaikki tarvittava sijaitsee omassa kotikaupunginosassa. Koulut ovat myös lähellä, ja parin vuoden sisällä Matinkylään on valmistumassa Suomen suurin lukio. Alueelta löytyvät myös ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit.

Vaikka Matinkylä sijaitsee omassa rauhassaan lähellä luontoa, ovat kulkuyhteydet huippuhyvät. Metrolla ja bussilla sujahtaa näppärästi Helsinkiä kohden, ja Länsiväylää pitkin pääsee nopeasti autolla keskustaan – ja oikeastaan mihin vain.

Matinkylä sisäpiha visualisointikuva

Katso mukavuusalueen kodit