Skip to content

Eloisa
koteja meille kokeneille

Eloisa rakennuttaa koteja meille jo hieman maailmaa nähneille.
Meille, jotka haluamme elää omannäköistä elämää vaivattomasti, naapureina muita aikuisia.
Turvallisessa ympäristössä moderneilla ratkaisuilla.

Meille, jotka olemme valmiina kirjoittamaan uuden elämämme käsikirjoituksen.
Omassa rauhassa.

Katso tulevat kodit     Liity ennakkolistalle

Omistuskoteja varttuneille

Eloisan rakennuttamat kodit on tarkoitettu 55 vuoden ikään ehtineille asujille, jotka voivat vuosien saatossa sopeuttaa kotinsa tiloja, tekniikkaa ja saatavilla olevia palveluja tarpeensa mukaan. Asuntojen ikäraja tarkoittaa sitä, että talo täyttyy rauhaa ja yhteisöllisyyttä arvostavista kanssa-asukkaista. Näissä taloyhtiöissä ei tarvitse huolehtia muiden elämänrytmistä.

Ikäraja ei kuitenkaan sulje pois samaan perhekuntaan kuuluvia nuorempia asukkaita, eli puolisoa taikka lapsia. Luonnollisesti lapsenlapsetkin saavat käydä mummolassa.

Eloisan rakennuttamissa kodeissa on otettu huomioon esteettömyys, turvallisuus ja hissillisen talon asumisen helppous yhdistettynä kumppaneidemme tuottamiin lisäpalveluihin. Pihatöihinkään ei joudu, jollei sitä itse välttämättä halua.

Omannäköinen koti

Uuden Eloisa-kotisi hintaan kuuluu tuntuva määrä vaihtoehtoja. Pelkkä keittiötila muuntuu moniin erilaisiin kokonaisuuksiin, kun valittavana ovat niin ovet, pöytätasot, välitila, vetimet kuin lattiatkin. Kylpyhuoneesta puhumattakaan. Lisähintaisilla muutostöillä voit paitsi vaikuttaa kodin pintoihin ja kodinkoneisiin, mutta myös elämänlaatua parantaviin ratkaisuihin kuten tukikahvoihin ja vaikka madallettuun keittiön pöytätasoon.

Eloisa-kodeissa ja taloyhtiöissä on jo valmiina vakioratkaisuja ja luotettavan kumppaniverkoston tuottamia palveluita, joita tavanomaisista uudisasunnoista ei välttämättä löydy, esimerkiksi:

  • Tavallista leveämmät oviaukot ja madalletut kynnykset
  • Kumartumisen välttämiseksi tarkoitettu korotettu siivouspistorasia
  • Porrashuoneiden valaistus liiketunnistimilla
  • Automatisoidut pääovet
  • Rakennusaikana perustettava asukaskerho
  • Luotettujen kumppaneiden tarjoamat ostettavat lisäpalvelut

Uudet ja tulossa olevat Eloisa-kodit

Haluatko tietää tulevista kodeista?

Jätä meille yhteystietosi ja saat tietoa ensimmäisten joukossa seuraavista Sinua kiinnostaville alueille rakennetavista kodeistamme.

Mitä teemme näillä tiedoilla?
Keräämme taustadataa, jotta voimme paremmin suunnitella asiakkaittemme tarpeiden mukaisia koteja toiminta-alueillemme ja, jotta pystymme kohdentamaan Sinulle vain sellaista asuntomarkkinointia, joka vastaa Sinun tarpeitasi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Eloisa-asunnot Oy

Y-tunnus: 3319659-9
Televisiokatu 4, 00240 Helsinki
Vaihde: 020 7759 600
eloisa@eloisakodit.fi

Eloisa-asunnot Oy on osa Pohjola Rakennus -konsernia.