Skip to content

Vantaan Formulakortteli valmistuu – Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali nyt ennakkomarkkinoinnissa

22.01.2021

Pohjola Rakennus on aloittanut Vantaan Martinlaakson Formulakorttelin seuraavan RS-kohteensa ennakkomarkkinoinnin. Omalle tontille rakennettava Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali on seitsemäs ja samalla viimeinen Formulakortteliin nouseva asuintalo.

Vantaan Martinlaaksoon, Mika Häkkisen aukion kupeeseen rakennettava Asunto Oy Vantaan Martinlaakson Pokaali tarjoaa yhteensä 59 ajattoman tyylikästä kotia sekä kolme liiketilaa. Asuintalosta löytyy 11 erilaista pohjaratkaisua monenlaisiin asumisen tarpeisiin aina näppäristä yksiöistä tilaviin kolmen huoneen asuntoihin. Pokaalin jokaisesta kerroksesta löytyy myös yksi valoisa läpitalon asunto.

Persoonallisen värinen asuinrakennus nousee kuuden kerroksen korkeuteen ja hissillisestä taloyhtiöstä löytyvät niin asuntokohtaiset irtaimistovarastot kuin lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastokin. Lisäksi asukkaiden käytettävissä on talopesula ja kuivaushuone. Pokaalin asukkaille on niin ikään varattu korttelin yhteisestä autohallista 23 autopaikkaa, ja naapuriyhtiöltä on lisäksi ostettavissa kolme paikkaa.

Pokaalin kodeissa on mietitty asumisen helppoutta ja mukavuutta fiksuilla pohjaratkaisuilla sekä laadukkailla materiaalivalinnoilla. Kotien pintamateriaaleissa yhdistyy vaalea harmonisuus ja kauniit materiaalit. Kaikissa keittiöissä on kylmälaitteiden lisäksi tyylikäs kalusteuuni, integroitu mikroaaltouuni, keraaminen liesitaso, astianpesukone sekä laminaattitasot. Lattiamateriaalina kodeissa on tyylikäs ja kestävä tammiparketti. Jokaisesta kodista löytyy myös joko ranskalainen tai lasitettu parveke.

Pokaalissa ja koko Formulakorttelissa on kiinnitetty erityistä huomioita asukkaiden viihtymiseen ja yhteisöllisyyden kehittymiseen. Savuttoman taloyhtiön suojaisa yhteinen piha-alue levähdyspaikkoineen ja leikkikenttineen toimii niin lasten kuin vanhempienkin kohtauspaikkana. Oleskelualueelta löytyy aktiivisille asukkaille myös kuntoilualue sekä oma minifutiskenttä.

Pokaali sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella. Martinlaakson juna-asemalle pyöräilee tai kävelee muutamassa minuutissa ja junamatka Helsingin keskustaan kestää parikymmentä minuuttia. Autoilevat asukkaat arvostavat myös Hämeenlinnanväylän ja Kehä 3:n läheisyyttä. Myös päivittäispalvelut, harrastusmahdollisuudet, koulut ja päiväkodit löytyvät aivan lähettyviltä.

Kokonaisuudessaan Pohjola Rakennus rakentaa Formulakortteliin seitsemän kerrostaloa ja Pokaali viimeistelee koko korttelin ollen kokonaisuuden seitsemäs asuinrakennus. Sen arvioitu valmistuminen on syksyn 2022 aikana. Kaiken kaikkiaan Formulakortteli tarjoaa valmistuttuaan noin 400 kotia.

Lisätiedot:

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.