Skip to content

Turun Herttuankulman nimikilpailun yleisöäänestys on alkanut

05.10.2020

Pohjola Rakennuksella on alkamassa vuonna 2021 laaja rakennushanke Turun sataman lähelle rakentuvaan uuteen kaupunginosaan Herttuankulmaan. Hanke käsittää kaiken kaikkiaan 10 asuinkerrostaloa sekä parkkihallin. Pohjola Rakennus järjestää sen kunniaksi kaksivaiheisen nimikilpailun yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun uunituoreiden rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksen aloittaneiden AMK-opiskelijoiden kanssa.

Nimikilpailun ensimmäisessä vaiheessa opiskelijat pääsivät miettimään syyskuun alussa nimiehdotuksia kymmenelle asuinkerrostalolle, parkkihallille sekä koko korttelille. Kolme parasta nimiehdotusta jatkoi suoraan tänään alkaneeseen avoimeen yleisöäänestykseen. Sen lisäksi Pohjola Rakennus järjesti myös avoimen nimikilpailun, johon kuka tahansa pystyi jättämään oman ehdotuksensa Herttuankulman asuinkorttelin nimeämiseen. Saimme kahden viikon aikana ilahduttavat 203 nimiehdotusta, ja mukaan kisaan valittiin kolme ehdotusta.

Nimikilpailun toinen vaihe käynnistyi tänään 5.10.2020, ja nyt kaikilla halukkailla on mahdollisuus antaa äänensä omalle suosikkiehdotukselleen. Yleisöäänestyksessä on mukana yhteensä kuusi ehdokasta.

Äänestä suosikkiasi

Nimikilpailun yleisöäänestys päättyy sunnuntaina 18.10.2020 ja äänensä antaneiden kesken arvotaan kaksi (2) kappaletta 50 euron lahjakortteja turkulaiseen kauppakeskus Myllyyn. Käy siis äänestämässä omaa suosikkiasi jo tänään!

Eniten ääniä kerännyt nimiehdotus valitaan lopulta Pohjola Rakennuksen Herttuankulman hankkeen ja tulevien kotitalojen nimeämiseen. Nimikilpailun lopullinen voittaja palkitaan Helkaman sähkö-Jopolla ja hän pääsee jättämään myös ikuisen jälkensä Turun historiaan. Nimikilpailun voittaja julkistetaan verkkosivuillamme yleisöäänestyksen päätyttyä lokakuun lopussa.

Pohjola Rakennus ei sitoudu valitsemaan kohteen nimeksi kilpailusta saatua nimiehdotusta ja nimikilpailun järjestäjällä on oikeus suunnitella kohteen lopullinen nimi hyödyntämällä ja muokkaamalla kilpailuun lähetettyjä nimiehdotuksia.

Lisätiedot:

Antti Saarinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 358 6038, antti.saarinen@pohjolarakennus.fi

Eero Larkela, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankekehitysinsinööri, 041 507 3665, eero.larkela@pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.