Skip to content

Turun Herttuankulman nimikilpailu on ratkennut

30.10.2020

Pohjola Rakennus järjesti nimikilpailun Turun Herttuankulman asuinkorttelille, joka tulee koostumaan kymmenestä taloyhtiöstä ja alueen kattavasta pysäköintihallista.

Ensimmäinen vaihe avoimesta nimikilpailusta oli käynnissä 11.9.2020-25.9.2020 välisen ajan, jolloin kaikilla halukkailla oli mahdollisuus ehdottaa nimeä Pohjola Rakennuksen korttelille ja taloille. Saimme yhteensä 203 toinen toistaan kekseliäämpää nimiehdotusta, joista avoimeen yleisöäänestykseen jatkoi kolme ehdotusta. Näiden lisäksi mukana oli myös kolme Turun ammattikorkeakoulun rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksen aloittaneiden opiskelijoiden nimiehdotusta.

Eniten ääniä saanut nimiehdotus keräsi huikeat 89 % annetuista äänistä. Yleisöäänestyksessä ylivoimaisesti eniten ääniä sai Annika Rantasen ehdotus Turkukortteli. Hän pääsee jatkossa huristelemaan tuliterällä Helkaman sähkö-Jopolla, jonka sai palkinnoksi yleisöäänestyksen voitosta. Rantasen ehdotuksen nimet kumpuavat Turun tunnetuimmista alueista, nähtävyyksistä ja kulkuvälineistä. Kokonaisuudessaan voittajaehdotus näytti tältä:

Korttelin nimi: Turkukortteli

Taloyhtiöt: Asunto Oy Turun Aurajoki, Asunto Oy Turun Föri, Asunto Oy Turun Funikulaari, Asunto Oy Turun Toispual, Asunto Oy Turun Tälpual, Asunto Oy Turun Satama, Asunto Oy Turun Jokilaiva, Asunto Oy Turun Jokilautta, Asunto Oy Turun Tori, Asunto Oy Turun Lyni

Pysäköintihalli: Kiinteistö Oy Turun Föli

Yleisöäänestyksessä äänensä antaneiden kesken arvottiin myös kaksi 50 euron lahjakorttia turkulaiseen kauppakeskus Myllyyn. Lämmin kiitos kaikille nimiehdotuksien keksijöille ja yleisöäänestyksessä äänensä antaneille!

Koteja Pohjolan elosuhteisiin 

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 miljoonaa euroa vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.