Skip to content

Toimintatapamme COVID-19 pandemian aikana

14.04.2020
Olemme Pohjola Rakennuksella varautuneet huolellisesti vallitsevaan koronaviruspandemiaan. Noudatamme hallituksen antamia ohjeita tarkkaavaisesti ja olemme peruneet tai siirtäneet mahdolliset asiakastapahtumat, työmaavierailut ja kokoukset tulevaisuuteen. Koko henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan annettuja ohjeistuksia asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden takaamiseksi.

Virusepidemia ei tällä hetkellä vaikuta Pohjola Rakennuksen työmaiden toimintaan, ja rakentaminen jatkuukin normaalisti aikataulujen mukaisesti. Seuraamme työmaidemme aikatauluja, materiaali- ja henkilöstöresursseja päivittäin ja olemme tehneet varamiessuunnitelman mahdollisten aikataulu- ja henkilöstömuutosten varalta.

Myynnin henkilökuntamme on siirtynyt pääosin etätyöskentelyyn ja palvelemmekin asiakkaitamme mielellämme missä tahansa myyntiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa myös virusepidemian aikana. Voitte olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Myös etäyhteydellä toteutettavat tapaamiset onnistuvat. Painotamme, että on Teillä mikä tahansa tulevaa kotianne askarruttava asia, olkaa meihin yhteydessä.

Yhteystiedot

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 200 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.