Skip to content

Tampereen Tammelan stadionin nimikilpailu on ratkennut

18.03.2021

Pohjola Rakennus rakentaa Tampereen Tammelan uuden jalkapallostadionin yhteydessä myös uusia kaupunkikoteja, jotka tulevat osaksi upeaa ja modernia tamperelaista jalkapallopyhättöä. Kotitalojen nimeämiseksi järjestettiin nimikilpailu 27.2.-14.3.2021 välisenä aikana.

Nimikilpailussa etsimme nimiä Salhojankadun pohjois- ja eteläpäädyissä sijaitseville asuintaloille. Saimme kaiken kaikkiaan 129 mainiota nimiehdotusta, joista monista huokui urheilullisuus ja etenkin jalkapalloilu kohteen innoittamana. Kaikkien ehdotusten joukosta voittajaksi taloyhtiöille valikoitui nimet, jotka henkivät kokonaisuudessaan hienosti tulevaa hanketta.

Tulevien kotitalojen nimiksi valikoituivat voiton jumalatarta kuvaava Asunto Oy Tampereen Victoria (stadionin eteläpääty) ja kodin jumalattaren mukaan nimeä kantava Asunto Oy Tampereen Vesta (stadionin pohjoispääty).

Paljon onnea voittajanimien ideoijalle ja lämmin kiitos jokaiselle nimiehdotuksen antaneelle!

Lue lisää Tammelan stadionin hankkeesta

Lisätiedot:

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341 miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Henna Korpiluoto, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 050 517 7552, henna.korpiluoto@pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista lähes 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 315 MEUR vuonna 2020. Asiakastyytyväisyytemme oli 4,4/5 vuonna 2020. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.