Skip to content

S-Asuntorahasto rakennuttaa 40 asuntoa Helsingin Vallilaan Pohjola Rakennuksen kanssa

22.12.2020

Vallilan puiston ympäristöön, Mäkelänkadun uimahallin itäpuolelle nouseva Asunto Oy Helsingin Vallilan Jemma valmistuu alkuvuodesta 2022. Kohteen toteuttaa S-Asuntorahaston pitkäaikainen kumppani Pohjola Rakennus Oy Suomi, joka rakentaa alueelle yhteensä viisi uutta kerrostaloa.

Pohjola Rakennus rakentaa S-Asuntorahastolle 40 vuokra-asuntoa suosittuun Vallilan kaupunginosaan. S-Asuntorahaston rakennuttamat 40 asuntoa sijaitsevat kahdeksankerroksisessa talossa hyvien kulkuyhteyksien varressa

“Vallila on suosittu ja nopeasti kehittyvä alue. Nyt rakennettavat asuntomme helpottavat osaltaan helsinkiläisten pulaa vuokra-asunnoista”, S-Pankki-konserniin kuuluvan FIM Kiinteistö Oy:n toimitusjohtaja Petri Jokinen kertoo.

Vallilan Jemman tulevista kodeista avautuvat näkymät suoraan Vallilan siirtolapuutarhaan. Asunnot ovat kooltaan keskimäärin noin 42,5 neliömetriä, ja ne sijaitsevat vain runsaan kilometrin päässä Pasilan asemasta ja Sörnäisten metroasemasta.

”Koko Vallilan hanke on Pohjolalle merkittävä ja rakennamme alueelle yhteensä noin 250 kotia muutaman tulevan vuoden aikana. S-Asuntorahastolle toteutettava hanke on luonnollista jatkumoa vuosia jatkuneelle hyvälle yhteistyölle”, kommentoi Pohjola Rakennus Oy Suomen varatoimitusjohtaja Miika Oksanen.

Asunto Oy Helsingin Vallilan Jemman rakentaminen alkaa tammikuussa 2021 ja sen on tarkoitus valmistua alkuvuodesta 2022.

Lisätietoja:

Miika Oksanen, varatoimitusjohtaja, Pohjola Rakennus Oy Suomi, 040 0781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Hannu Hirvensalo, hankejohtaja, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Petri Jokinen, toimitusjohtaja, FIM Kiinteistö Oy, 040 751 081, petri.jokinen@fim.com

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.