Skip to content

Rakentaminen jatkuu Pohjola Rakennuksen työmailla koronaviruspandemiasta huolimatta

18.03.2020

Pohjola Rakennuksen toiminta jatkuu lähes normaaliin tapaan koronaviruspandemiasta huolimatta. Asiakastapahtumat ja työmaavierailut on toistaiseksi peruttu, rakentaminen jatkuu kuitenkin aikataulujen mukaisesti.

Pohjola Rakennus Oy Suomi on omalta osaltaan varautunut koronaviruspandemiaan huolellisella ohjeistuksella ja käytännön toimenpiteillä. Asiakastapahtumat, työmaavierailut ja mahdolliset kokoukset on peruttu tai siirretty tulevaisuuteen ja koko henkilökuntamme noudattaa tarkkaan hallituksen linjaamia ohjeistuksia.

Virusepidemia ei tällä hetkellä vaikuta Pohjola Rakennuksen tuotantoon tai työmaiden toimintaan, ja rakentaminen jatkuukin normaalisti aikataulujen mukaisesti. Henkilökuntamme on töissä normaalisti ja myyntiorganisaatiomme palvelee teitä mielellään missä tahansa myyntiin liittyvissä asioissa. Viruksen leviämisen estämiseksi työmaidemme ja toimistomme toimihenkilöt tekevät mahdollisuuksien mukaan etätöitä, jolloin toimintamme jatkuu myös mahdollisissa tartuntatilanteissa.

Mikäli tilanne työmaillamme muuttuu tai aikatauluihin tulee muutoksia, olemme asiakkaisiin yhteydessä välittömästi tilanteen muututtua. Haluamme korostaa, että mahdollisiin tuleviin häiriöiden on varauduttu niin yhtiö- kuin yritystasollakin. Meidän tärkein prioriteettimme on turvata asiakkaidemme asemaa ja teemmekin kaikkemme, jotta asunnon ostaneet tai varanneet voivat olla huoleti rakenteilla olevan asuntonne suhteen.

Pohjola Rakennuksen henkilökunta haluaa toivottaa teille kaikesta huolimatta mukavaa kevään alkua ja aurinkoisia kevätpäiviä.

Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme.

Ystävällisin terveisin,

Miika Oksanen

varatoimitusjohtaja