Skip to content

Pohjola Rakennus tukee Ukrainan avustustyötä

09.03.2022

Pohjola Rakennus Oy Suomi haluaa omalta osaltaan tukea Ukrainaa vaikean konfliktitilanteen vallitessa. Pohjola Rakennuksella ei ole toimintaa Venäjällä tai Valko-Venäjällä, emmekä tee hankintoja näistä maista.

Pohjola Rakennuksen henkilökunta halusi lahjoittaa henkilöstön joulumuistamisiin käytettävät 32 100 euroa lahjoituksena Ukrainan avustustyöhön ja yhtiömme päätti kaksinkertaistaa lahjoitussumman. Pohjola Rakennus Oy Suomi lahjoittaa 64 200 € eli 200 € jokaista työntekijäämme kohden Ukrainassa tehtävään avustustyöhön. Henkilökuntamme toiveiden mukaan lahjoitettava summa jaetaan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston sekä Pelastakaa Lapset ry:n kesken.

”Pohjola Rakennus on suomalainen perheyritys, jossa me kaikki olemme yhtä suurta perhettä toisiamme tukien. Ukrainan kriisi ja perheiden hätä sodan keskellä koskettavat meitä kaikkia syvästi ja perheyrityksenä haluamme tukea erityisesti perheiden yhdistämistä ja lasten hyvinvointia, sillä lapsissa on tulevaisuus”, Pohjola Rakennuksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Juha Metsälä kommentoi.

Kannustamme jokaista yhteistyökumppaniamme, asiakastamme ja sidosryhmäläistämme mukaan auttamaan parhaaksi katsomallaan tavallaan, kaikki apu on tärkeää!

Näin sinäkin voit lahjoittaa:

Suomen Punainen Risti
lähetä tekstiviesti SPR20 numeroon 16499 (20 €)
MobilePayllä numeroon 10900
soita numeroon 0600 12220 (20,28 € + pvm/mpm)

Pelastakaa Lapset
Tekstaamalla UKRAINA20 numeroon 16499 (20 €)
MobilePaylla numeroon 95557

Pohjola Rakennus Oy Suomi on kotimainen perheyritys, joka on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 3 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.