Skip to content

Pohjola Rakennus toteuttaa uudiskohteen Helsingin Lauttasaareen

14.01.2021

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj sekä Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto toteuttivat 12.1.2021 osakekaupan, jolla Kiinteistö Oy Gyldenintie 2:n koko osakekanta siirtyy Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahaston omistukseen. Toimisto- ja liikekiinteistö sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa ja uudisrakennuksen toteuttamisesta vastaa Pohjola Rakennus Oy Suomi.

Kohde tulee sijaitsemaan Lauttasaaren keskustassa metron sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Gyldenintie 2. Uudiskohde rakennetaan vuonna 1971 valmistuneen toimisto- ja liikerakennuksen tilalle. Kohde sijoittuu kävelymatkan päähän kauppakeskus Lauttiksesta ja merenrannasta, jossa sijaitsevat laajat ja vehreät ulkoilualueet.

”Gyldenintie on erinomaisen sijaintinsa myötä houkutteleva kohde ja ilmentää sitä maanhankintastrategiaa, mitä Pohjola toteuttaa myös jatkossa. Lauttasaaren vetovoima, vehreä ympäristö ja metron läheisyys ovat tekijöitä, jotka nostavat alueen kysyntää. Alueen markkinassa on huutava pula myös isommille perheasunnoille, mikä tässä kohteessa tullaan ottamaan huomioon”, kommentoi Helsingin alueen hankejohtaja Hannu Hirvensalo.

Kyseessä olevalle kiinteistölle on heinäkuussa 2020 vahvistunut asemakaavan muutos, joka mahdollistaa sille 4400 kerrosneliömetrin laajuisen asuinrakennuksen toteuttamisen. Uuden asuinrakennuksen kivijalkakerrokseen toteutetaan myös liiketiloja.

Lisätiedot:

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, puh. 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.