Skip to content

Pohjola Rakennus toteuttaa Lumo Kodit Oy:lle 86 uudisasuntoa Helsingin Malmille

04.11.2021

Pohjola Rakennus Oy Suomi ja Lumo Kodit Oy ovat sopineet 86 uuden asunnon rakentamisesta Helsingin Malmille. Kyseinen sopimus on osa 12.7.2021 tiedotettua kokonaisuutta.

Pohjola Rakennus toteuttaa Lumo Kodit Oy:lle 8-kerroksisen uudiskerrostalon Helsingin Malmille, osoitteeseen Vanha Helsingintie 20. Kerrostalon rakentaminen alkaa marraskuun 2021 aikana ja kohteen alustava valmistuminen on loppukesällä 2023.

”Malmin hanke on osa kesällä 2021 sovittua kokonaisuutta Lumo Kodit Oy:n kanssa, jonka myötä pitkä yhteistyömme saa jatkoa. Malmi on kehittyvä alue Helsingissä ja siellä on paljon uutta kehitteillä. Tämä kohde tulee osaltaan tarjoamaan asuntojen lisäksi myös lisää palvelutarjontaa alueella”, toteaa hankejohtaja Hannu Hirvensalo.

Kohde sijaitsee Malmin juna-aseman ja alueella sijaitsevien palvelujen tuntumassa. Läheltä löytyvät muun muassa Malmitalon kulttuurikeskus ja kirjasto, uimahalli, useita päiväkoteja, kouluja sekä puistoja. Sijainti sopii hyvin niin lapsiperheille kuin pienempääkin kotia etsivälle. Uusista kodeista on hyvät kulkuyhteydet Helsinkiin, sillä junamatka kestää vain noin vartin. Liikenneyhteydet palvelevat myös lentokentälle, kauppakeskus Jumboon sekä eri puolille pääkaupunkiseutua.

Lisätiedot:

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 290 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.