Skip to content

Pohjola Rakennus toteuttaa Lumo Kodit Oy:lle 113 uutta asuntoa

12.07.2021

Lumo Kodit Oy on sopinut Pohjola Rakennus Oy Suomen kanssa yhteensä 113 uuden asunnon rakentamisesta Helsingin Kannelmäkeen ja Malmille. Sopimus perustuu Pohjola Rakennuksen kanssa aiemmin solmittuun yhteistyösopimukseen.

Lumo Kodit Oy on tehnyt Pohjola Rakennuksen kanssa sopimuksen, joka kattaa 113 uuden asunnon rakentamisen Helsingin Kannelmäkeen ja Malmille. Kannelmäkeen Vanhaistentie 3:een rakentuu 27 uutta kotia ja Malmille Vanha Helsingintie 20:een puolestaan 86 kotia. Erinomaista sijaintia, kattavia yhteistiloja ja lisäpalveluja tarjoavat uudet vuokra-asunnot valmistuvat kesään 2023 mennessä.

”Oli tärkeää, että saimme tämän strategiamme mukaisen kaupan tehtyä juuri tässä kohtaa. Sovitut hankkeet täydentävät Kojamon kanssa aiemmin solmittua sopimusta ollen samalla mielekästä jatkumoa hyvin sujuneelle yhteistyöllemme”, Pohjola Rakennus Oy Suomen varatoimitusjohtaja Miika Oksanen kertoo.

Kojamon strategiana on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion kasvun vuoksi.

Lisätiedot:

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Ville Raitio, Kojamo Oyj, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, 020 508 3012

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla.