Skip to content

Pohjola Rakennus toteuttaa asuntohankkeen Lauttasaareen – S-Pankin tonttirahasto mukana mahdollistamassa hanketta

26.02.2021
särkiniemi lauttasaari

S-Pankki-konserniin kuuluva FIM Vuokratontti Ky -rahasto on ostanut osan Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevasta tontista. Kohteen tontille toteuttaa pitkäaikainen kumppani Pohjola Rakennus Oy Suomi.

Tonttirahasto vuokraa ostamansa 3 442 neliömetrin osan Lauttasaaressa sijaitsevasta tontista rakennusyhtiö Pohjola Rakennus Oy Suomen perustamalle asunto-osakeyhtiölle. Vuokrasopimus on pitkäaikainen ja tontti on takaisin lunastettava.

Pohjola Rakennus rakennuttaa tontille seitsemänkerroksisen asuinkerrostalon. Kohde sijaitsee Lauttasaaressa Särkiniementien päässä vehreällä alueella. Uniikki sijainti mahdollistaa merinäköalat kolmeen suuntaan.

”Ostamamme tontti sijaitsee yhdellä Lauttasaaren hienoimmista alueista. Tontille nouseva asuinrakennus vastaa osaltaan kovaan kysyntään, joka kohdistuu Helsingin kantakaupungin lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseviin asuntoihin”, FIM Kiinteistö Oy:n toimitusjohtaja Petri Jokinen kertoo.

”Särkiniementien päässä, meren rannalla sijaitseva tontti on erittäin haluttu ja tervetullut hankinta Pohjolan hankeportfolioon. Lauttasaaren asuntokysyntä varsinkin isommissa perheasunnoissa on erittäin kova, ja kohde tulee varmasti kiinnostamaan laajasti”, Pohjola Rakennus Oy Suomen hankejohtaja Hannu Hirvensalo kommentoi.

Lisätietoja:

Miika Oksanen, varatoimitusjohtaja, Pohjola Rakennus Oy Suomi, 040 0781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

Hannu Hirvensalo, hankejohtaja, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Petri Jokinen, toimitusjohtaja, FIM Kiinteistö Oy, 040 751 081, petri.jokinen@fim.com

 

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista lähes 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 315 MEUR vuonna 2020. Asiakastyytyväisyytemme oli 4,4/5 vuonna 2020. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.