Skip to content

Pohjola Rakennus osallistuu Earth Hour -tunnin viettoon

25.03.2022

Pohjola Rakennus Oy Suomi kannustaa työntekijöitään osallistumaan Earth Hour -tunnin viettoon sammuttamalla valot sekä tekemään lupauksen maapallolle.

Pohjola Rakennus osallistuu huomenna vietettävään Eart Hour -tuntiin. WWF:n lanseeraaman Earth Hourin tarkoituksena on osoittaa huomiota ilmastonmuutokselle ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymiselle sekä antaa tukea luonnolle. Jokavuotista Earth Houria vietetään lauantaina 26.3.2022 kello 20:30-21:30.

Kannustamme työntekijöitämme ja kaikki seuraajiamme osallistumaan tapahtumaan ainakin yhdellä tai jopa kaikilla näistä tavoista:

  • sammuta valot tunnin ajaksi lauantaina 26.3. kello 20:30–21:30
  • sammuta virta tietokoneesta ja muista sähkölaitteista, kun et käytä niitä
  • käy ulkoilemassa luonnossa
  • tee kasvisruokalounas tai -illallinen, maistuvia reseptejä löydät täältä
  • mieti omia kulutustapatottumuksiasi
  • tee lupaus maapallolle

Pohjola Rakennuksen myymälöiden valaistukset sammutetaan viikonlopun ajaksi ja mainosnäytöillä näytetään Earth Hour -logo. Osa työmaistamme sammuttaa valomainoksensa ja työmaidensa valot koko viikonlopun ajaksi. Lisäksi verkkosivujemme etusivun taustaväri ”pimennetään” eli vaihdetaan mustaksi Eart Hourin tukemiseksi. Muistutamme sosiaalisen median kanavillamme Earth Hour -tunnista ja kannustamme seuraajiamme sammuttamaan valot ja tekemään lupauksen maapallolle. Omalla toiminnallamme haluamme tuoda esille sen, että pienilläkin teoilla voi vaikuttaa.

Tapahtumailmoituksemme WWF:n sivuilla