Skip to content

Pohjola Rakennus on rakentanut Tampereen Santalahteen jo 450 asuntoa – nyt aloitetaan 64 asunnon RS-kohde

19.11.2020

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa Santalahteen lähes 1300 kotia vuoteen 2025 mennessä. Näsijärven rannalle nousevan Asunto Oy Tampereen Pahvitehtaan Aallokas on saanut myyntivalmiuden ja osakkeiden myynti on nyt aloitettu.

Asunto Oy Tampereen Pahvitehtaan Aallokas koostuu kolmesta portaasta, jotka sisältävät 64 modernia kaupunkikotia uudessa Pahvitehtaan korttelissa. Aallokkaaseen tulee monipuolinen tarjonta koteja yksiöistä aina kaksikerroksisiin loft-asuntoihin. Korkeimman talon yläkerrasta löytyy myös tilavilla kattoterasseilla varustettuja koteja, jotka tarjoavat asukkailleen todellista luksusta.

”Pahvitehtaan korttelin sijainti Santalahdessa on upea. Aallokas on alueen korkein rakennus ja useasta asunnosta aukeaa upeat näkymät Näsijärvelle, tulevaan vierasvenesatamaa ja tapahtumapuistoon”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Suomen varatoimitusjohtaja Miika Oksanen.

Aallokas sijaitsee Santalahden paraatipaikalla aivan Tampereen keskustan kupeessa. Alue tulee täyttymään kattavista palveluista tulevien vuosien aikana, sillä sinne on kaavailtu kahviloita, ravintola, kuntosali, päiväkoti ja päivittäistavarakauppa. Santalahden tapahtumapuisto tarjoaa jo monipuolisesti mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon ja harrastuksiin. Puistosta löytyy muun muassa koripallokenttä, grillauspaikkoja, uimaranta, matonpesupaikka sekä koirapuisto. Myös raitiotieverkko laajenee Tampereella odotetusti kaupungin länsiosiin, ja Tampereen ratikka liikennöi jatkossa myös Santalahdessa. Liikennöinti alueelle on tarkoitus käynnistää jo vuonna 2023.

”Olemme rakentaneet viimeisen kolmen vuoden aikana Santalahteen jo 450 asuntoa, joista enää kaksi on vailla omistajaa, joten nyt on oikea aika aloittaa Aallokkaan rakentaminen”, Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Henna Korpiluoto summaa.

Havainnekuva Santalahden alueesta

Aallokkaan rakentaminen aloitetaan marraskuun aikana ja sen arvioitu valmistuminen on kesäkuussa 2022.

Pohjola Rakennus rakentaa Santalahteen lähes 1300 kotia kolmeen kortteliin; Tikkutehtaalle, Pahvitehtaalle ja Pisparantaan, joiden arvioidaan valmistuvan vuoteen 2025 mennessä. Tähän mennessä Santalahteen on valmistunut jo 450 kotia. Ne ovat olleet todella kysyttyjä ja valmistuneista kodeista lähes kaikki ovat menneet kaupaksi.

Lisätiedot:

Henna Korpiluoto, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 050 517 7552, henna.korpiluoto@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

 

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.