Skip to content

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Tampereen Puisto-Kalevan Kastanjan ennakkomarkkinoinnin

16.09.2020

Pohjola Rakennus Oy Suomi on käynnistänyt Tampereen Puisto-Kalevaan nousevan kohteensa, Asunto Oy Tampereen Puisto-Kalevan Kastanjan ennakkomarkkinoinnin. Puisto-Kalevan Kastanjan ennakkomarkkinointia aikaistettiin edeltäjänsä Puisto-Kalevan Kärjen ennätysnopean myynnin johdosta.

Suuren suosion saavuttanut Puisto-Kalevan Kärki saa jatkoa 8-kerroksisesta Asunto Oy Puisto-Kalevan Kastanjasta. Puiston laidalle rakentuvaan kerrostaloon tulee yhteensä 69 uutta kotia. Tarjolla on koteja kompakteista yksiöistä aina tilaviin kolmioihin sekä kahteen suureen loft-asuntoon.

Kodit Puisto-Kalevan Kastanjassa ovat valoisia ja moderneja. Laadukkaat materiaalit ja tarkkaan hiotut pohjaratkaisut takaavat asumismukavuuden. Tulevien kotien keittiöt on kruunattu moderneilla kodinkoneilla, ja todellista mukavuutta asumiseen tuo huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä koko asunnon kattava lattialämmitys. Jokaisesta kodista löytyy myös kaunis ja kestävä parkettilattia.

Kaikissa Puisto-Kalevan Kastanjan kodeissa on oma parveke tai terassi, joissa pääsee nauttimaan kotikulmien maisemista. Taloyhtiön viihtyisästä pihapiiristä löytyy muun muassa korttelin yhteinen hyötykasvipuutarha, grillikatos sekä ruokailupaikka.

Puisto-Kaleva on suunniteltu kaupunkiasumista arvostaville ja vehreyttä rakastaville asukkaille. Alueen ehdoton valttikortti on sen sijainti, sillä Puisto-Kalevasta löytyvät niin harrastusmahdollisuudet, päivittäispalvelut kuin hyvät julkiset liikenneyhteydetkin.

Puisto-Kaleva on Tampereen suosituimpaan kaupunginosaan Kalevaan rakentuva uusi asuinalue, joka on suunniteltu kunnioittaen alueen puistomaisuutta. Pohjola Rakennus rakentaa alueelle yhteensä kuusi taloa, jotka sijaitsevat Tampereen kaupungin vuokratontilla. Puisto-Kalevan Kastanjan arvioitu valmistuminen on keväällä 2022. Koko Puisto-Kalevan alueen arvioitu valmistuminen on vuonna 2025.

Lisätiedot:

Henna Korpiluoto, hankejohtaja, puh. 050 517 7552, henna.korpiluoto@pohjolarakennus.fi

Tiia Järvi, myyntipäällikkö, puh. 050 5515 222, tiia.jarvi@pohjolarakennus.fi

 

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.