Skip to content

Pohjola Rakennus on aloittanut Vallilan puistoon nousevan Vallilan Monumentin ennakkomarkkinoinnin

18.06.2020
Vallilan Monumentti

Pohjola Rakennus on käynnistänyt ensimmäisen asuntokohteensa ennakkomarkkinoinnin Helsingin Vallilan puistossa.

Asunto Oy Vallilan Monumentti on 14-kerroksinen tornitalo, jossa on yhteensä 70 asuntoa yksiöistä nelikoihin, joiden koot vaihtelevat 27,0m2 – 95,0m2 välillä. Sisääntulokerroksessa sijaitsee myös yksi 139m2:n liiketila ja asuinhuoneistot ovat 2.-13. kerroksissa. Erilaisia asuntopohjia talosta löytyy yhteensä kahdeksan, joten tarjontaa löytyy niin pienen asunnon kuin isommankin kodin etsijälle. Alueelle tulee myös rakentumaan erillinen pysäköintilaitos Vallilan Puiston Parkki.

Vallilan Monumentti on ensimmäinen viidestä rakennettavasta talosta. Kortteliin rakennettavat kerrostalot muodostavat kokonaisuuden, joka sijaitsee Kumpulan puutarhojen rauhan ja Vallilan kaupunkivilinän välissä. Alue on täydellinen yhdistelmä urbaania kaupunkielämää ja vehmasta luontoa, joten uusien kotien asukkaat pääsevätkin nauttimaan rauhallisesta ja puistomaisesta tunnelmasta aivan Helsingin kantakaupungissa.

Sijaintinsa puolesta Vallilan Monumentti on oikea helmi ratikka- ja bussilinjojen varrella Vallilanlaakson urheilukenttien naapurissa. Myös päivittäistavarakaupat, koulut ja päiväkodit ovat aivan lähellä. Helsingin keskustaan uudesta kodista pyöräilee vartissa ja lähellä sijaitsevaan Mall of Triplaan alle kymmenessä minuutissa.

Vallilan Monumentti nousee alueen uudeksi maamerkiksi, kuitenkin solahtaen tyyliltään Vallilan tunnelmaan. Julkisivun muurattu tiiliverhous tekee rakennuksesta erityisen kauniin myös visuaalisesti. Tulevissa kodeissa maisemia voi ihailla joko ranskalaiselta tai lasitetulta parvekkeelta.

Katutasoon tulevan liiketilan lisäksi taloyhtiöllä on myös yhteinen ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, talopesula ja kuivaushuone sekä huoneistokohtaiset lämpimät irtaimistovarastot. Parkkipaikat löytyvät aivan viereen rakennettavasta pysäköintilaitoksesta. Ylimmästä kerroksesta löytyy myös kaksi saunaosastoa, joiden sijainti näkymineen on ainulaatuinen.

Vallilan Monumentin rakentamisen ennakoidaan alkavan vielä tämän vuoden aikana, ja arvioitu valmistumisaika on loppuvuodesta 2022. Kokonaisuudessaan Pohjola Rakennus rakentaa alueelle viisi kerrostaloa, ja yhteensä kortteliin tulee noin 140 RS-asuntoa ja 60 HITAS-asuntoa.

Lisätiedot:
Hannu Hirvensalo, hankejohtaja, puh. 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi
Miika Oksanen, varatoimitusjohtaja, puh. 0400781341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 200 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.