Skip to content

Pohjola Rakennus on aloittanut toisen asuntokohteensa rakentamisen Helsingin Vallilassa

07.07.2021

Pohjola Rakennus on käynnistänyt Helsingin Vallilaan rakennettavan Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilon myynnin. Samalla myös kohteen rakennustyöt ovat alkaneet. Piilon alustava valmistuminen on loppuvuoden 2022 aikana.

Helsingin Vallilaan nousee parhaillaan 8-kerroksinen Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilo, johon rakennetaan yhteensä 29 avaraa kaupunkikotia. Piilo rakennetaan Sammatintielle aivan Vallilanlaakson kupeeseen, ja se on rakentuvista kolmesta uudesta talosta keskimmäinen.

Piilo tarjoaa koteja aina yksiöstä jopa neljän huoneen tilaviin huoneistoihin. Erilaisia asuntopohjia on tarjolla yhteensä yhdeksän, joten Piilosta löytyy koteja monenlaisiin asumisen tarpeisiin. Sijaintinsa ja monipuolisen asuntotarjonnan ansiosta Piilo herätti kovasti kiinnostusta jo ennakkomarkkinoinnin aikana, ja kodeista jo yli 70 % on varattu.

Piilon kodeissa asumismukavuuteen on panostettu. Muun muassa huoneistokohtainen ilmanvaihto ja koko kodin kattava lattialämmitys laadukkaaseen tammiparkettiin yhdistettynä takaavat miellyttävän asumisen. Osassa kodeista on myös oma sauna. Piilon kellarikerroksessa sijaitsevat talopesula ja kuivaushuone, asuntokohtaiset lämpimät irtainvarastot sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Ullakkokerroksessa ovat puolestaan kerhotilat ja saunaosasto. Osakkaiden on mahdollista halutessaan ostaa autopaikkoja Vallilan puiston jalkapallokentän alle rakentuvasta yleisestä pysäköintilaitoksesta, Vallilan Puiston Parkista.

”Piilon sijainti Vallilanlaakson vieressä yhdistää kaupunkiasumisen ja puistomaisen vehreyden saumattomasti yhteen. Koko alueen kiinnostavuus on ollut erittäin positiivista ja Piilo ei ole tässä poikkeus. Hyvä varausaste kertoo, että uusille ja laadukkaille kodeille on Vallilassa tilausta ja olemme iloisia, että voimme vastata tähän tarpeeseen”, kommentoi Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Hannu Hirvensalo

Piilo on kolmas viidestä alueelle rakennettavasta talosta. Kortteliin rakennettavat kerrostalot muodostavat kokonaisuuden, joka sijaitsee Kumpulan puutarhojen rauhan ja Vallilan kaupunkivilinän välissä. Alue on täydellinen yhdistelmä urbaania kaupunkielämää ja vehmasta luontoa, joten uusien kotien asukkaat pääsevätkin nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta aivan Helsingin kantakaupungissa, luonnon ja palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Helsingin kaupungin vuokratontille nousevan Piilon rakentaminen on alkanut heinäkuussa, ja arvioitu valmistuminen on loppuvuoden 2022 aikana. Kokonaisuudessaan kyseiseen kortteliin rakennetaan noin 200 uutta kotia.

 

Lisätiedot:

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.