Skip to content

Pohjola Rakennus käynnisti Turun Pääskyvuoreen rakennettavien kotien ennakkomarkkinoinnin

19.11.2020

Pohjola Rakennus Oy Suomi on aloittanut Turun Pääskyvuoren uudelle asuinalueelle nousevan Asunto Oy Turun Pääskyvuorenrinteen ennakkomarkkinoinnin.

Turun Pääskyvuoren linkkitornin ympäristöön Jaanintien ja Pääskyvuoren mäen väliin muotoutuu aivan uusi asuinalue, jonne rakentuu ensimmäisenä 8-kerroksinen Asunto Oy Turun Pääskyvuorenrinne. Se tarjoaa yhteensä 43 tyylikästä ja toimivaa kotia, joiden koot vaihtelevat näppäristä yksiöistä aina suurempiin perheasuintoihin.

Pääskyvuorenrinteen kodit on rakennettu suomalaiseen makuun sopivaksi, eikä pohjaratkaisuissa ole tingitty käytännöllisyydestä. Kodit lämpiävät lattialämmityksellä ja mukavuuden kruunaa tyylikäs tammiparketti. Suurimmassa osassa kodeista löytyy myös lasitettu parveke ja 52m2:n kaksioissa on oma sauna. Taloyhtiön yleistä rauhallisuutta lisää porraskäytävien askelääniä vaimentava desibelimatto.

Pääskyvuorenrinteen pihapiiristä rakentuu kodikas oleskelutila kasvihuoneineen ja leikkipaikkoineen. Pihaan nousee myös erillinen piharakennus, josta löytyvät niin yhtiön oma polkupyörävarasto kuin yhteiskäyttösaunakin. Piharakennuksen viherkatto on sekä näyttävä että käytännöllinen – se sitoo sadevettä, suojaa kattorakenteita ja parantaa kaupunki-ilmaa.

Itäisen Turun Pääskyvuori on samaan aikaan rauhan tyyssija ja lähellä palveluita. Lenkkipolut ja luonto ovat aivan naapurissa, ja istutuspalstat sijaitsevat 300 metrin päässä kotiovelta. Arjen peruspalvelut löytyvät myös läheltä, sillä alueen keskellä sijaitsee koulu, päiväkoti ja kirjasto. Myös Itäharjun palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Turun keskustaan pääsee nopeasti sekä omalla autolla että julkisilla, ja lisää palveluita löytyy kauppakeskus Skanssista.

Pääskyvuorenrinne on suunniteltu ulkoilu- ja virkistyskäyttö edellä, maisema-arvoista tinkimättä. Mukavuusalueen arkkitehtuuri pohjautuu pitkälti Pääskyvuoren alueen tontinluovutuskilpailun voittoon.  Pohjola Rakennus tulee rakentamaan alueelle yhteensä neljä asuintaloa tulevina vuosina. Pääskyvuorenrinteen arvioitu valmistuminen on keväällä 2022.

 

Lisätiedot:

Antti Saarinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 050 358 6038, antti.saarinen@pohjolarakennus.fi

Hanna Tulonen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, puh. 044 421 0325, hanna.tulonen@pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 miljoonaa euroa vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.